Arlanda

Avra Imperial

5.0

Kreta, Grekland

Lyxigt familjehotell

Avra Imperial Hotel är ett lyxigt designat hotell i fina omgivningar nära stranden och hamnen i byn Kolimbari. Hotellet består av två områden, båda med inbjudande pooler med mycket plats för sol, bad och lek för hela familjen.

Strand & pool

Flera pooler att välja mellan

På hotellet finns två fina poolområden, det större ligger vid huvudbyggnaden med två pooler och det lite mindre och lugnare vid byggnaderna rakt över gatan. Här kan du njuta av långa dagar med såväl avslappning som lek och bus. I hotellets spaavdelning finns även en stor inomhuspool.

Rogivande och lång strand

Stranden består av sand, grus och vid vattnet klappersten. Här på stranden kan du luta dig tillbaka i en solstol under ett parasoll och njuta av de vidsträckta vyerna.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellet har fem restauranger som serverar olika typer av rätter. I huvudrestaurangen serveras det buffé till frukost, lunch och middag. Det finns även a la carte-restauranger som serverar italienska, asiatiska och lokala specialiteter. I hotellets poolbar serveras enklare rätter till lunch.

Mot tillägg: Halvpension, Helpension. i

I Kolymbari finns några restauranger och kaféer i centrum. Här äter du god fisk, färskfångad från morgonens fisketurer.

Rum

Deluxerum med gemensam pool, 2‑3 personer

Moderna och stilrena rum på 32 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, kylskåp, kaffe- och tefaciliteter, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av en bäddsoffa. Alla rum har terrass med solstolar och utgång till gemensam pool för boende i denna rumstyp.

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Moderna och stilrena rum på 32 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, kylskåp, kaffe- och tefaciliteter, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av en bäddsoffa. Alla rum har balkong.

Mot tillägg: poolutsikt

Familjerum, 2‑4 personer

Moderna och stilrena rum på 40 m² med dubbelsäng. Loungeområde som skiljs åt med en glasvägg. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, kylskåp, kaffe- och tefaciliteter, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till två extrasängar för barn 2-11 år i form av en bäddsoffa. Alla rum har balkong eller terrass.

Superiorrum med egen pool, 2‑4 personer

Moderna och stilrena rum på 37 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, kylskåp, kaffe- och tefaciliteter, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till två extrasängar för barn 2-11 år i form av en bäddsoffa. Alla rum har terrass med privat pool.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73006. Street: Kolimbaro. Hotellets spa har en åldersgräns på 14 år. Ena delen av hotellet ligger på andra sidan gatan och väg måste korsas för att nå hotellets huvudbyggnad.

Greklands flagga

Chania-Kolymbari: Lugn och ro i natursköna omgivningar bjuds i Kolymbari

Chania-Kolymbari

I den lugna fiskebyn Kolymbari bor du förstklassigt och bekvämt på Airtours all inclusivehotell. I naturskön omgivning och rofylld atmosfär trivs både par och barnfamiljer i denna grekiska by med några caféer och tavernor men också ett fiskemuseum och kloster. En liten klapperstenstrand finns direkt nedanför hotellen och här har du gott om plats att njuta av svalkande dopp med vidsträckta vyer. Till Chania stad ca 21 km.» Läs mer om Chania-Kolymbari

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta