Arlanda

Sea Side

3.5

Kreta, Grekland

Populärt familjenhotell i Kato Stalos

Sea Side är ett av våra populäraste hotell dit våra kunder väljer att återkomma. Orsaken till detta är att hotellet ligger mycket bra placerat på sandstranden i Kato Stalos. Andra orsaker är så klart hotellets pool samt att det är gångavstånd till restauranger och shopping.

Strand & pool

Stort poolområde för hela familjen

Mellan hotellbyggnaden och stranden ligger poolområdet. Solstollar och parasoller runt poolen som förövrigt omgärdas av skuggande palmer. Poolbaren serverar lättare rätter, snacks och dryck. Separat och avskild del i poolen för de minsta barnen.

Lång skön sandstrand

Sandstranden ligger ca fyra simtag nedanför hotellets pool. Bred sandstrand med uthyrning av solstolar och parasoller men även plats för andra aktiviteter. Lunch äter du i hotellets snackbar eller på någon av de många andra restaurangerna utefter stranden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Hotellet har en poolbar där det erbjuds lättare maträtter och snacks.

Mot tillägg: Frukost.

Några tavernor, restauranger och minimarkets ligger vid huvudvägen i Kato Stalos. För ett större utbud tar du dig bäst till grannorten Agia Marina.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Möjlighet till extrabädd i form av i hopfällbar säng. Bad/dusch och wc. Tv, AC, säkerhetsbox och kylskåp. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Lägenheterna har separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till två extrabäddar i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc. Tv, AC, säkerhetsbox, kylskåp och kokplatta. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73100. Street: Kato Stalos. Priset för AC gäller enrumslägenhet. För tvårumslägenheterna tillkommer en extra kostnad för AC i fler rum.

Greklands flagga

Chania-Kato Stalos: Härlig sandstrand i Kato Stalos där barnen kan leka och bada

Chania-Kato Stalos

Lilla Kato Stalos ligger vackert längs sandstranden som i väster går ihop med Agia Marina. Här trivs par och barnfamiljer som vill njuta av sol och bad på den varma, långgrunda sandstranden och barnen kan gräva kanaler och plaska i det salta vattnet. Längs med huvudvägen finns tavernor, souvenirbutiker och små mataffärer. Till Chania stad ca 6 km.» Läs mer om Chania-Kato Stalos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta