Arlanda

Marine Claire

4.0

Kreta, Grekland

Bra standard direkt på stranden

På Marine Claire bor du precis vid den finkorniga sandstranden i Kato Stalos. Med hotellet som utgångspunkt har du också nära till ett bra utbud av restauranger, caféer och shopping.

Strand & pool

Trevlig pool med separat barnpool

På hotellets entrésida ligger poolen, en lite mindre pool som omgärdas av en lägre mur och kring poolen finns såklart solstolar. Separat barnsektion i poolen för de minsta barnen.

Lång skön sandstrand

Den härliga sandstranden ligger endast fyra simtag nedanför hotellet. Grönområde mellan hotellet och stranden. Bred sandstrand med uthyrning av solstolar och parasoller men även plats för andra aktiviteter. Lunch äter du på någon av de många restaurangerna utefter stranden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Mittemot hotellet ligger en minigolfbana med tillhörande bar där du kan köpa varma och kalla drycker samt snacks.

Några tavernor, restauranger och minimarkets ligger vid huvudvägen i Kato Stalos. För ett större utbud tar du dig bäst till grannorten Agia Marina.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Trevligt inredda lägenheter med kombinerat sovrum och kök samt dubbelsäng eller separat sängar. Extrasäng i form hopfällbar säng. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Mot tillägg: havsutsikt, poolutsikt, poolutsikt

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Trevligt inredda lägenheter med separat sovrum och kök samt dubbelsäng eller separat sängar. Extrasäng i form av bäddsoffa för två personer. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong med havsutsikt.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73100. Street: Kato Stalos. Begränsade öppettider i hotellets reception.

Greklands flagga

Chania-Kato Stalos: Härlig sandstrand i Kato Stalos där barnen kan leka och bada

Chania-Kato Stalos

Lilla Kato Stalos ligger vackert längs sandstranden som i väster går ihop med Agia Marina. Här trivs par och barnfamiljer som vill njuta av sol och bad på den varma, långgrunda sandstranden och barnen kan gräva kanaler och plaska i det salta vattnet. Längs med huvudvägen finns tavernor, souvenirbutiker och små mataffärer. Till Chania stad ca 6 km.» Läs mer om Chania-Kato Stalos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta