Arlanda

Kato Stalos Mare

2.5

Kreta, Grekland

Mitt på stranden i Kato Stalos

Kato Stalos Mare är vackert beläget på den fina stranden i Kato Stalos. Det här är ett lite äldre hotell som är byggt kring den gemytliga poolen och den tillhörande restaurangen. Här kan du verkligen njuta av din semester med allt som Kato Stalos har att erbjuda.

Strand & pool

Centralt belägen pool precis intill stranden

Hotellet är byggt kring poolen och dess restaurang. Ta ett svalkande dopp samtidigt som du tittar ut över stranden och havet. Blir du hungrig serverar restaurangen både mat och dryck under dagen.

Lång skön sandstrand

Den härliga sandstranden ligger precis nedanför hotellet. Bred sandstrand med uthyrning av solstolar och parasoller men även plats för andra aktiviteter. Lunch äter du antingen i hotellets restaurang eller på någon av de många andra restaurangerna längs stranden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Hotellets poolbar serverar lättare mat under dagtid.

Mot tillägg: Frukost.

Några tavernor, restauranger och minimarkets ligger vid huvudvägen i Kato Stalos. För ett större utbud tar du dig bäst till grannorten Agia Marina.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Enrumslägenheter med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Extrabädd i form av bäddbar fåtölj eller hopfällbar säng. Pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. AC, säkerhetsbox och wifi. Dusch och wc. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Tvårumslägenheter med separat sovrum med dubbelsäng samt kombinerat kök och vardagsrum. Extrabädd i form av bäddsoffa. Pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. AC, säkerhetsbox och wifi. Dusch och wc. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73014. Street: Old National Road Chania-Kissamos 32, Kato Stalos. Receptionen har öppet dagtid och finns i restaurangen. Restaurangen är öppen från mitten på maj till september. Vid ankomst till hotellet finns personalen i receptionen eller i restaurangen.

Greklands flagga

Chania-Kato Stalos: Härlig sandstrand i Kato Stalos där barnen kan leka och bada

Chania-Kato Stalos

Lilla Kato Stalos ligger vackert längs sandstranden som i väster går ihop med Agia Marina. Här trivs par och barnfamiljer som vill njuta av sol och bad på den varma, långgrunda sandstranden och barnen kan gräva kanaler och plaska i det salta vattnet. Längs med huvudvägen finns tavernor, souvenirbutiker och små mataffärer. Till Chania stad ca 6 km.» Läs mer om Chania-Kato Stalos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta