Arlanda

Adonis

3.0

Kreta, Grekland

Litet och familjärt boende på stranden i Kato Stalos

På stranden i Kato Stalos ligger detta trivsamma hotell med pool. Flera av lägenheterna har en ypperlig utsikt över det glittrande havet direkt utanför. Du har en kort promenad till restauranger, barer och shopping.

Strand & pool

Havsutsikt från poolen

Hotellets pool omges delvis av grönska och kring poolen finns solstolar och parasoller att slappna av på. En del av poolen är delvis avskild så de mindre barnen kan plaska och busa.

Sandstrand nedanför hotellet

Hotellet ligger direkt vid strandkanten i Kato Stalos. När du legat på en solstol under ett parasoll ett tag och hungern kommer smygande rekommenderar vi en grekisk sallad på någon av de restauranger som ligger utmed den långa stranden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Några tavernor, restauranger och minimarkets ligger vid huvudvägen i Kato Stalos. För ett större utbud tar du dig bäst till grannorten Agia Marina.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, säkerhetsbox, pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Balkong eller terrass.

Trerumslägenhet, 4‑6 personer

Enkelt inredda lägenheter med två separata sovrum och med dubbelsäng eller separata sängar. Kombinerat vardagsrum/kök med extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor och enkel köksutrustning. Balkong eller terrass.

Mot tillägg: havsutsikt

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkelt inredda lägenheter med separata sovrum och med dubbelsäng eller separata sängar. Extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, säkerhetsbox, kylskåp och pentry med kokplattor och enkel köksutrustning. Balkong eller terrass.

Mot tillägg: havsutsikt

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73100. Street: Kato Stalos.

Greklands flagga

Chania-Kato Stalos: Härlig sandstrand i Kato Stalos där barnen kan leka och bada

Chania-Kato Stalos

Lilla Kato Stalos ligger vackert längs sandstranden som i väster går ihop med Agia Marina. Här trivs par och barnfamiljer som vill njuta av sol och bad på den varma, långgrunda sandstranden och barnen kan gräva kanaler och plaska i det salta vattnet. Längs med huvudvägen finns tavernor, souvenirbutiker och små mataffärer. Till Chania stad ca 6 km.» Läs mer om Chania-Kato Stalos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta