Arlanda

Panorama

4.0

Kreta, Grekland

All inclusive med stort härligt poolområde

På en udde utanför byn Kalamaki ligger detta klassiska all inclusive hotell. Här väljer du bland olika rumskategorier från dubbelrum till exklusivare rum där du kliver ner i poolen direkt från terrasskanten.

Strand & pool

Stort härligt poolområde

Panorama har en stor pool och en separat intilliggande stor barnpool. Från det upphöjda poolområdet har du en fenomenal utsikt över havet. Intill den största poolen finns även en poolbar där du kan ta del av all inclusiveutbudet.

Sandstrand eller klippbad

Vill du bada klippbad vid klapperstensstranden går du bara ca 100 m över en gångbro och här finns kostnadsfria solstolar. Föredrar du sandstranden tar du en kort promenad om ca 600 m ner till Kalamakistradens härliga bad.

All inclusive

Inom hotellet finns totalt en restaurang och fyra barer/caféer. Huvudrestaurangen heter Symposium och här med utsikt över havet serveras frukost, lunch och middag. Panorama Blue Lounge är en exklusivare del för de gäster som bokat boende inom Blue Executive Wing.

Kalamaki bjuder på ett fåtal restauranger och kaféer, främst vid stranden. Mataffär hittar du i grannorten Chryssi Akti och ett större utbud av restauranger finns i Chania stad.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljust inredda rum med och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Tv, AC, wifi, och säkerhetsbox. Balkong eller markterrass.

Mot tillägg: havsutsikt

Executive deluxe med gemensam pool, 2‑3 personer

Ljust inredda rum i en del av hotellet som heter Blue Executive Wing, rummen har havsutsikt och terrass med utgång till den gemensamma poolen. Bad/dusch, wc och hårtork. Möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Tv, AC, wifi, och säkerhetsbox. Här bor du som är över 16 år.

Executive superior, 2 personer

Ljust inredda rum i den del av hotellet som heter Blue Executive Wing, rummen är för två personer och har havsutsikt och gemensam pool. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, och säkerhetsbox. Här bor du som är över 16 år.

Familjerum / fyra bäddar, 4‑6 personer

Ljust inredda rum med connecting door och havsutsikt och med plats för fyra till sex personer. Extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng Tv, AC, wifi, och säkerhetsbox.

Familjerum, 2‑4 personer

Ljust inredda rum med plats för två till fyra personer. Extrasäng i form av våningssäng som endast är lämplig för barn 2-11 år, alla dessa rum ligger i markplan och har havsutsikt. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, och säkerhetsbox.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73500. Street: Kalamaki. Panorama erbjuder sina gäster ett adult only program, sk. Blue Executive Wing, minimumålder för boende i denna del av hotellet är 16 år. Dessa rum ligger avskilt i Bungalowdelen nedanför huvudpoolen. Här erbjuds du en avskild lounge och pool endast för Blue Executive. Dessutom erbjuds express check-in, badrockar, tofflor och gratis utnyttjande av bastun i huvudbyggnaden.

Greklands flagga

Chania-Kalamaki: Kalamaki är en liten ort i lugna omgivningar

Chania-Kalamaki

Kalamaki är en liten by med ett fåtal tavernor och hotell som ligger ca fem kilometer väster om Chania stad. Här trivs barnfamiljer och vuxna som vill bo i lugna omgivningar och gärna beger sig iväg på utflykter. Här finns ett par olika stränder, både små stenstränder och lite större sandstränder. Till Chania stad ca 5 km.» Läs mer om Chania-Kalamaki

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta