Arlanda

Golden Sand

4.0

Kreta, Grekland

Barnvänligt och omtyckt hotell nära sandstranden

Reser du med barnfamiljen rekommenderar vi varmt hotell Golden Sand. Hotellet ligger i området Chryssi Akti som är ett av de första områdena väster om Chania stad. Här kommer du att trivas med närheten till den fina sandstranden men också med det rymliga boendet.

Strand & pool

Stort och barnvänligt poolområde

Hotellet har ett väl tilltaget poolområde med fina grönytor där du kan placera din solstol eller göra din morgongymnastik. Separat barnpool i anslutning till den större poolen.

Flera fina badvikar intill hotellet

Chrissi Akti heter den fina sandstranden som ligger på kort promenadavstånd från hotellet. Solstolar och parasoller finns på stranden. Med utsikt över bukten avnjuter du din lunch på någon av de restauranger som finns intill stranden. Vill du ta en lite längre promenad finns flera fina badvikar inom rimligt gångavstånd från hotellet.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Hotellet har en restaurang som serverar grekiska specialiteter såväl som internationella favoriter, här finns något för alla smaker. I poolbaren erbjuds lättare snacks, kaffe, glass och såklart även något att dricka. De nödvändigaste inköpen gör du i hotellets lilla affär.

Några tavernor finns runt om i Chryssi Akti, även flertalet mataffärer. Caféer och snackbarer ligger i anslutning till stränderna. För ett större utbud tar du dig bäst till Chania stad som ligger drygt tre kilometer bort.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Fräscht inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Lägenheterna har gemensamt kök/sovrum med möjlighet till en extrabädd i form av hopfällbar säng. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet i etage, 2‑4 personer

Fräscht inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Lägenheterna är i etage och har separat sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till två extrabäddar i form av hopfällbara sängar. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Fräscht inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Lägenheterna har separat sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till två extrabäddar i form av hopfällbara sängar. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73500. Street: Chryssi Akti.

Greklands flagga

Chania-Chryssi Akti: I Chryssi Akti njuter barnfamiljen på härliga sandstränder

Chania-Chryssi Akti

Här i Chryssi Akti är atmosfären rofylld och stillsam, dagarna spenderas på någon av de fina sandstränderna som är skyddade från vind och vågor. Här kan de vuxna koppla av medan barnen plaskar i vattenbrynet eller bygger fina sandslott. Det finns ett fåtal mysiga tavernor och vill du ha mer bor du nära Chania stad dit du enkelt tar dig med lokalbuss eller taxi. Till Chania stad ca 3,5 km.» Läs mer om Chania-Chryssi Akti

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta