Arlanda

Resor till Chania-Chania Stad på Kreta

Grekland

Chania-Chania Stad

Chania är en charmig stad fylld av upplevelser

Om Chania-Chania Stad

Chania stad är en ljuvlig kombination av storstadsliv och solsemester. Kretas näst största stad bjuder på historiska lämningar från den turkiska och venetianska tiden, livligt folkliv och en välkänd hamn med mysiga restauranger. Bakom hamnen omgärdas de smala gränderna och charmiga torgen i gamla stan av rester av muren som skyddade staden under medeltiden. Underbara sandstränder breder ut sig strax utanför citykärnan och välkomnar både gamla som unga.

Transfertid med buss till Chania-Chania Stad ca 25 min


Den perfekta mixen av nöjesliv, historia och badsemester

Utanför den gamla stadsdelen finns den nyare och modernare staden med shoppinggator, saluhall och caféer i mängder. Här finns också Nea Chora, sandstranden där du njuter av lata dagar och salta dopp i det kristallklara havet. Följ vägen bakom stranden tillbaka till staden och den venetianska hamnen där du har underbara vyer över det gamla fyrtornet som ståtar ute i havet.

Restauranger i Chania-Chania Stad

Chania stad bjuder ett fantastiskt gastronomiskt utbud på allt från påkostade restauranger till små grekiska tavernor. Här finns en härlig saluhall där du hittar allt mellan himmel och jord i matväg och ett myller av kretensare. Spendera kvällarna i den vackra venetianska hamnen med mysiga restauranger, barer och nattklubbar. Mataffärer hittar du i de nyare delarna utanför den historiska kärnan.

Klimatkompenserad resa
fr. 7 699:-

Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter.

Gäller avresa från Arlanda 25 oktober 2019. 7 nätter inkl. flyg. Avser del i dubbelrum. Kriti Hotel.

Sök pris och boka

Våra hotell i Chania-Chania Stad

Var ligger Chania-Chania Stad?

Karta Kreta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!