Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Oscar

4.0

Kreta, Grekland

Barnvänligt hotell där hela familjen kommer att trivas

Mitt i skarven mellan Agia Marina och Platanias ligger detta familjevänliga hotell. Hit har vi kunder som kommer tillbaka år efter år, och vi är rätt säkra på att orsaken till detta är det trevliga bemötandet och det trivsamma boendet. Naturligtvis beror det också på det centrala läget med närhet till stranden såväl som till Platanias alla restauranger.

Strand & pool

Två barnvänliga poolområden

Inom hotellområdet finns två separata poolområden och båda har separerade barnpooler. Intill den ena poolen finns också en lekplats för de minsta barnen. Mellan bad och lek går det bra att finna svalka, skugga och lite lättare mat i poolbaren.

Stranden inpå knuten

En minuts promenad och du är nere på stranden som består av en blandning av grus och sand. När du legat på en solstol under ett parasoll ett tag och vill ha lite variation rekommenderar vi en grekisk sallad på någon av de många restauranger som ligger utmed den långa stranden. Du måste korsa huvudvägen för att komma till stranden.

Mat & dryck

Förstärkt frukost ingår.

I anslutning till hotellet ligger restaurang Valentino där det erbjuds en meny som domineras av italienskt inspirerade grill och pastarätter.

Mot tillägg: Halvpension, Helpension.

Både vid stranden och huvudgatan i Agia Marina finns gott om restauranger och barer. Här serveras internationell och grekisk mat, pizza och pasta. Mataffär hittar du vid huvudvägen.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Elegant inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Lägenheter har kombinerat rum/kök två sängar och möjlighet till en extrasäng i form av en bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor och mikrovågsugn. Balkong eller terrass.

Trerumslägenhet i etage, 4‑5 personer

Elegant inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Lägenheter med två separata sovrum, varv ett är i etage dock utan möjlighet att stänga dörr ut mot vardagsrum. Möjlighet till en extrasäng, lämplig endast för barn 2-11 år. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor och mikrovågsugn. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Elegant inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Lägenheterna har ett separat sovrum med en dubbelsäng eller grandlit och ett kombinerat rum/kök med möjlighet till två extrasängar i form av en bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor och mikrovågsugn. Balkong eller terrass.

Greklands flagga

Chania-Agia Marina: Agia Marina är långsträckt och en mycket omtyckt badort

Chania-Agia Marina

I Agia Marina spenderas dagarna på den milslånga sandstranden. Här trivs barnfamiljerna och även äldre som njuter av solfyllda dagar under en parasoll. Längs kustvägen som binder ihop orten med Platanias finns många små butiker och restauranger. Längs den här långsträckta och stundtals livliga badorten finns många hotell och i den gamla delen av Agia Marina ovanför stranden finns ett charmigt torg och genuina tavernor. Till Chania stad ca 8 km.» Läs mer om Chania-Agia Marina

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Oscar

Arlanda
fre 25 oktober fre 24 april fre 1 maj fre 8 maj
Enrumslägenhet, 2‑3 personer Enrumslägenhet, 2‑3 personer
info fre 25 oktober
6 249:- 6 449:-

Sällskapets pris:

12 498:-
info fre 24 april
5 049:- 5 549:-

Sällskapets pris:

10 098:-
info fre 1 maj
4 849:- 5 349:-

Sällskapets pris:

9 698:-
info fre 8 maj
4 899:- 5 399:-

Sällskapets pris:

9 798:-
Tvårumslägenhet, 2‑4 personer Tvårumslägenhet, 2‑4 personer
info fre 25 oktober
7 049:- 7 249:-

Sällskapets pris:

14 098:-
info fre 24 april
5 749:- 6 249:-

Sällskapets pris:

11 498:-
info fre 1 maj
5 549:- 6 049:-

Sällskapets pris:

11 098:-
info fre 8 maj
5 599:- 6 099:-

Sällskapets pris:

11 198:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta