Arlanda

Elotis

4

Kreta, Grekland

Strandnära fräscht lägenhetshotell

Hotell Elotis ligger centralt placerat i Agia Marina. Här bor du på ett uppskattat hotell med bra standard. Du kan välja mellan att bo i lägenhet eller i hotellrum. Hotellet passar således alla åldrar och resekonstellationer.

Strand & pool

Modern och trevlig pool

Hotellet har ett snyggt designat poolområde med en lite mindre pool samt en intilliggande fristående barnpool. Mellan besöken i poolen erbjuder poolbaren snacks och svalkande drycker.

Nära till sandstrand

Från hotellet är det mindre än 100 meter till sandstranden som breder ut sig längs med byarna Agia Marina och Platanias. För att komma till stranden behöver du bara korsa en väg, väl nere på stranden kan du lägga dig på en solstol under ett parasoll. Lunch äter du på någon av de många restaurangerna som finns utefter stranden. Vid vissa partier av stranden finns utbud av vattensporter.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Elotis har en bar som erbjuder snacks och lättare rätter samt svalkande drycker.

Mot tillägg: Frukost.

Både vid stranden och huvudgatan i Agia Marina finns gott om restauranger och barer. Här serveras internationell och grekisk mat, pizza och pasta. Mataffär hittar du vid huvudvägen.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Trevligt inredda lägenheter med hög standard och med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, wifi, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Trerumslägenhet, 4‑5 personer

Trevligt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Två separata sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, wifi, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Trevligt inredda lägenheter med hög standard och med dubbelsäng eller separata sängar. Separat sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, wifi, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73014. Street: Agia Marina. Priset för AC gäller enrumslägenhet. För två- och trerumslägenheterna tillkommer en extra kostnad för AC i fler rum.

Greklands flagga

Chania-Agia Marina: Agia Marina är långsträckt och en mycket omtyckt badort

Chania-Agia Marina

I Agia Marina spenderas dagarna på den milslånga sandstranden. Här trivs barnfamiljerna och även äldre som njuter av solfyllda dagar under en parasoll. Längs kustvägen som binder ihop orten med Platanias finns många små butiker och restauranger. Längs den här långsträckta och stundtals livliga badorten finns många hotell och i den gamla delen av Agia Marina ovanför stranden finns ett charmigt torg och genuina tavernor. Till Chania stad ca 8 km.» Läs mer om Chania-Agia Marina

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta