Arlanda

Atrion

3.5

Kreta, Grekland

Populärt hotell i Agia Marina

Atrion är ett av de hotell där våra resenärer trivs allra bäst. Med sitt läge nära stranden, sin pool med grönskande omgivningar och sin trevliga personal finns alla förutsättningar för att du ska få en lyckad vistelse i Agia Marina.

Strand & pool

Stort inbjudande poolområde

Atrion har ett väl tilltaget poolområde och här finns sostolar och parasoller. Lekplats för barnen, poolbar och restaurang är också bekvämligheter som du hittar intill poolen. I ena hörnet av poolen finns en avgränsad del för de minsta barnen att bada i.

Nära till Agia Marinas inbjudande strand

Från hotellet är det ca 100 meter till stranden som breder ut sig längs med byarna Agia Marina och Platanias. Stranden består huvudsakligen av en blandning av sand och grus. För att komma till stranden behöver du bara korsa en väg, väl nere på stranden kan du lägga dig på en solstol under ett parasoll. Vid vissa partier av stranden finns utbud av vattensporter.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellets restaurang erbjuder lokala specialiteter och internationella favoriter. För barnen finns en egen meny. Du hittar även något gott att dricka i hotellets bar.

Mot tillägg: Halvpension.

Både vid stranden och huvudgatan i Agia Marina finns gott om restauranger och barer. Här serveras internationell och grekisk mat, pizza och pasta. Mataffär hittar du vid huvudvägen.

Rum

Superiorrum, 2‑3 personer

Trivsamt inredda rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, säkerhetsbox och kylskåp. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Rummen ligger mot gata/trädgård eller mot poolen och har balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73014. Street: Agia Marina.

Greklands flagga

Chania-Agia Marina: Agia Marina är långsträckt och en mycket omtyckt badort

Chania-Agia Marina

I Agia Marina spenderas dagarna på den milslånga sandstranden. Här trivs barnfamiljerna och även äldre som njuter av solfyllda dagar under en parasoll. Längs kustvägen som binder ihop orten med Platanias finns många små butiker och restauranger. Längs den här långsträckta och stundtals livliga badorten finns många hotell och i den gamla delen av Agia Marina ovanför stranden finns ett charmigt torg och genuina tavernor. Till Chania stad ca 8 km.» Läs mer om Chania-Agia Marina

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta