Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Chania-Agia Marina på Kreta Grekland

Chania-Agia Marina

Agia Marina är långsträckt och en mycket omtyckt badort

Om Chania-Agia Marina

I Agia Marina spenderas dagarna på den milslånga sandstranden. Här trivs barnfamiljerna och även äldre som njuter av solfyllda dagar under en parasoll. Längs kustvägen som binder ihop orten med Platanias finns många små butiker och restauranger. Längs den här långsträckta och stundtals livliga badorten finns många hotell och i den gamla delen av Agia Marina ovanför stranden finns ett charmigt torg och genuina tavernor. Till Chania stad ca 8 km.

Transfertid med buss till Chania-Agia Marina ca 45 min

Centralt läge utmärkt för utflykter

Agia Pelagias centrala läge i mitten av Kretas nordkust gör staden till en bra utgångspunkt för utflykter till t.ex. Hersonissos eller Heraklion på östkusten eller Rethynon och Chania på västkusten.

Restauranger i Chania-Agia Marina

Både vid stranden och huvudgatan i Agia Marina finns gott om restauranger och barer. Här serveras internationell och grekisk mat, pizza och pasta. Mataffär hittar du vid huvudvägen.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 849:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 10 maj. Del i enrumslägenhet. Elotis, Kreta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Chania-Agia Marina

Var ligger Chania-Agia Marina?

Karta Kreta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!