Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Agios Nikolaos på Kreta Grekland

Agios Nikolaos

Genuina Agios Nikolaos - en av Kretas absolut vackraste städer

Om Agios Nikolaos

Agios Nikolaos är inte som Kretas andra städer. Här har du en året-runt-stad som bjuder på en underbar småstadsatmosfär i italiensk anda. Mysiga shoppinggator med exklusiva affärer, trevliga restauranger och trendiga barer. Här samlas man på caféer runt hamnen och den bottenlösa sjön som binds ihop med havet genom en kanal. Här får du smaka på det grekiska vardagslivet med en stor portion charm.

Transfertid med buss till Agios Nikolaos ca 1h 30 min

Umgås och flanera vid vattnet

I den vackra Mirabellobukten som upptäcktes av italienarna finns gott om stränder och sevärdheter. Vad sägs om den lilla ön Spinalonga, med sin spännande historia eller någon av de fina sandstränderna till exempel barnvänliga Almiros. Bor du i Agios Nikolaos finns stränder inne i staden, på båda sidor om marinan, bara en kort promenad från hamnområdets gemytliga folkliv.

Restauranger i Agios Nikolaos

Agios Nikolaos gator, torg och cafékantade hamn myllrar av restauranger, barer och caféer. Här äter du bra mat, både lokal och internationell. Vill du uppleva nöjeslivet finns flera barer och även nattklubbar. Ovanför hamnområdet finns de större mataffärerna.

Klimatkompenserad resa
fr. 12 299:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 30 juni. Del i superiorrum. Blue Marine Resort & Spa, Kreta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Agios Nikolaos

Var ligger Agios Nikolaos?

Karta Kreta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!