Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Agia Pelagia på Kreta Grekland

Agia Pelagia

Charmig kustby på norra Kreta

Om Agia Pelagia

Undangömt i en liten vik på den norra kusten av den grekiska ön Kreta ligger den charmiga kustbyn Agia Pelagia. Staden ligger 25 km väster om Heraklion, huvudstaden på Kreta och är omgiven av små, idylliska vikar och vackert bergslandskap. Stadens vita hus klättra uppför branta bergssluttningar, vilket innebär att man överallt i staden har en underbar utsikt över bukten. Stadens centrum har ett snabbköp, apotek, små souvenirbutiker, tavernor och kaféer.

Transfertid med buss till Agia Pelagia ca 45 min

Staden löper hela vägen ner till det kristallklara Medelhavet och möts i en vit sandstrand, som sträcker sig längs hela den inre delen av viken. På stranden kan man hyra solstolar och parasoll, det finns även möjlighet att prova olika vattensporter. Vill du uppleva den fascinerande undervattenslivet utanför Kretas kust, kan du göra detta på strandens dykcenter som erbjuder kurser på nybörjarnivå. Vattnet blir djupt relativt snabbt, men är lite grundare mot strandens mitt, där familjer med små barn kan bada.

Restauranger i Agia Pelagia

Längs stranden finns små tavernor och kaféer där du kan njuta av en läcker lokal måltid eller en glass och en kopp kaffe.

Klimatkompenserad resa
fr. 7 299:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 30 juni. Del i dubbelrum. Alexander House, Kreta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Agia Pelagia

Var ligger Agia Pelagia?

Karta Kreta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!