Arlanda

Sandys

2.5

Kos, Grekland

Bo i stuga utanför Kos Stad

Hotellet ligger i en stor grönskande trädgård med både lägenheter och bungalower. Här finns ett väl tilltaget poolområde där du spenderar lata dagar i solen. Både restaurang och bar ligger intill så du slipper lämna hotellet alls om du inte vill. Till stranden har du ca en kvarts promenad eller så tar du cykeln ner. Vill du utforska kvällslivet i stan är det drygt två kilometer till hamnen i Kos.

Strand & pool

Poolbad för vuxna och barn

Rymligt poolområde med stor pool där du kan simma eller bara svalka dig när det bäst behövs. Spendera dagen på en solstol i rofylld atmosfär. För de små barnen finns en separat barnpool vid sidan av. I restaurangen kan du äta lunch och baren serverar både läskande drycker och glass.

Lata dagar på stranden

Till stranden är det ca 800 meter. Här kopplar du av på en av solstolarna som står uppradade på sandstranden. På väg ner i vattnet övergår stranden till klapperstensstrand och det blir djupt relativt snabbt. Perfekt för dig som gärna doppar dig snabbt. Här finns även bra snorkelmöjligheter om du tycker om det. Taverna och bar hittar du på stranden om du blir sugen på något att äta eller dricka.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Hotellets restaurang serverar både frukost, lunch och middag om du önskar. Hemlagad mat av lokalproducerade råvaror serveras i gemytlig atmosfär. I baren finns både varma och kalla drycker. Minimarket.

Mot tillägg: Frukost.

I Psalidi finns ett fåtal tavernor och minimarkets vid huvudvägen.

Rum

Bungalow, 2‑4 personer

Bungalower med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, kaffe- och tekokare, brödrost och enkel köksutrustning. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. Alla bungalower har terrass med bord och stolar.

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Enkla lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Dusch, wc och hårtork. AC och wifi. Pentry med kokplattor, kylskåp, kaffe- och tekokare, brödrost och enkel köksutrustning. Möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Alla rum har balkong med bord och stolar.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkla lägenheter med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Dusch, wc och hårtork. AC och wifi. Pentry med kokplattor, kylskåp, kaffe- och tekokare, brödrost och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla rum har balkong med bord och stolar.

Bra att veta

I bungalowerna ingår AC och säkerhetbox på rummet. För lägenheterna kostar det extra och säkerhetsboxarna finns i receptionen.

Greklands flagga

Psalidi: Familjesemester i fridfull miljö

Psalidi

Rofyllda Psalidi ligger ca tre kilometer öster om Kos stad, här är grönt och kulligt men kargt längs kusten. Havsbrisen inbjuder till olika typer av vattensporter längs sten- och klapperstensstranden. Här bor du bekvämt och bra på stora familjeanpassade resorthotell nära Kos stad. Vägen dit går utmärkt att cykla och ju närmare Kos stad du kommer ju mer restauranger och tavernor finns vid vägen och stranden.» Läs mer om Psalidi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kos

» Se alla våra hotell på Kos