Arlanda

Palm Beach

3.0

Kos, Grekland

Fräscht hotell med populärt poolområde

Trivsamt hotell i Psalidi som ligger en dryg kilometer utanför Kos stad. Här bor du som är över 18 år i en varm och hjärtlig atmosfär. Hotellet ligger i en lummig trädgård och består av flera olika byggnader. Du bor nära stranden och för dig som gärna är aktiv under semestern finns bra cykelvägar i anslutning till hotellet. Poolområdet är rofyllt och här finns både restaurang och bar som gör din semester behagligt bekväm.

Strand & pool

Lummigt poolområde för sköna dagar

Trevligt poolområde omgivet av grönskande träd och poolbar med basttak. Här njuter du av dagen på en solstol medan solens strålar värmer. Poolen inbjuder till svalkande dopp och blir du hungrig ligger restaurang och bar precis intill.

Klapperstensstrand nära hotellet

Du har bara en kort promenad till stranden som ligger på andra sidan vägen. Här kopplar du av på en av solstolarna som står uppradade på sandstranden. På väg ner i vattnet övergår stranden till klapperstensstrand och det blir djupt relativt snabbt. Perfekt för dig som gärna doppar dig snabbt. Här finns även bra snorkelmöjligheter om du tycker om det. Taverna och bar hittar du på stranden om du blir sugen på något att äta eller dricka.

Mat & dryck

Halvpension ingår. Halvpension innebär frukost och ytterligare en måltid, oftast middag. Måltidsdrycker ingår inte.

Hotellets restaurang Paradiso serverar en god frukostbuffé på morgonen för en bra start på dagen. Under dagen kan du äta lunch eller snacks i tavernan och till middag serveras goda lokala och internationella maträtter i restaurangen. Poolbaren ser till att du får det du önskar att dricka, både kalla och varma drycker finns att njuta av. Välj om du hellre sitter inomhus eller ute på terrassen runt poolen.

I Psalidi finns ett fåtal tavernor och minimarkets vid huvudvägen.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2 personer

Ljusa men små rum med dubbelsäng eller separata sängar. Dusch och wc. AC, tv, wifi och litet kylskåp. Alla rum har balkong med bord och stolar.

Greklands flagga

Psalidi: Familjesemester i fridfull miljö

Psalidi

Rofyllda Psalidi ligger ca tre kilometer öster om Kos stad, här är grönt och kulligt men kargt längs kusten. Havsbrisen inbjuder till olika typer av vattensporter längs sten- och klapperstensstranden. Här bor du bekvämt och bra på stora familjeanpassade resorthotell nära Kos stad. Vägen dit går utmärkt att cykla och ju närmare Kos stad du kommer ju mer restauranger och tavernor finns vid vägen och stranden.» Läs mer om Psalidi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kos

» Se alla våra hotell på Kos