Santa Marina

3.0

Kos, Grekland

Lägenhetshotell i lugn oas nära till händelsernas centrum

På Santa Marina väntar en härlig semester för dig som vill ha möjligheten att laga din egen mat. Här bor du i moderna lägenheter i en lugn omgivning med promenadavstånd till lata dagar vid havet såväl som sena kvällar i Kos stad. Hotellet har ett mysigt poolområde med solstolar och parasoller där både stora och små trivs.

Strand & pool

Mysigt poolområde med poolbar

Här kan du luta dig tillbaka i en bekväm solstol och njuta av en spännande bok i hotellets poolområde medan barnen har fullt upp med att sysselsätta sig på egen hand. För de allra varmaste timmarna finns parasoll och en poolbar som serverar kylda drycker.

700 meter till avkoppling vid turkosblått vatten

Santa Marina ligger cirka 700 meter ifrån närmsta strand som består av klappersten och sluttar rätt brant ut mot havet. Varva ner till havets brus från en solstol och svalka dig med ett dopp i turkosblått vatten. För de allra varmaste timmarna finns parasoll att gömma sig under. Blir du törstig eller hungrig finns gott om uteserveringar att välja mellan i närheten av stranden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Detta lägenhetshotell passar dig som vill laga din egen mat men skulle du vara sugen på något annat finns det ett stort utbud av barer och restauranger i närheten av hotellet. Under dagen går det att köpa drycker i baren som ligger i anslutning till poolområdet.

I Kos stad finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du traditionellt grekiskt men även internationellt som mexikanskt och sushi. Nöjeslivet är mer sofistikerat än förr om åren och du dricker drinkar på trevliga loungebarer med skön musik. För de yngre finns bargatan, Nafklirou med många barer och klubbar.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Ljusa lägenheter med sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Badrum med dusch, wc samt hårtork. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffemaskin samt enklare köksutrustning. I lägenheten finns AC, tv, telefon och säkerhetsbox. Rummen har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Ljusa lägenheter med separat sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar samt kök/vardagsrum. Badrum med dusch, wc samt hårtork. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffemaskin samt enklare köksutrustning. I lägenheten finns AC, tv, telefon och säkerhetsbox. Rummen har balkong eller terrass.

Greklands flagga

Kos Stad: Mysiga Kos stad är en kulturell pärla

Kos Stad

Världsvana Kos stad har märkbara spår från historiens alla härskare - riddare, italienare, turkar och många andra har präglat stadens utseende. Här finns läkekonstens fader Hippokrates träd, en stor saluhall omgiven av smala gator och mysiga kaféer men också en turkisk moské. Dagtid samlas man vid stranden och kvällstid är hamnen med sina restauranger, tavernor och folkliv den självklara mötesplatsen.» Läs mer om Kos Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Santa Marina

Arlanda
fre 30 augusti fre 13 september fre 20 september
Enrumslägenhet, 2‑3 personer Enrumslägenhet, 2‑3 personer
info fre 30 augusti
2 899:- 4 699:-

Sällskapets pris:

5 798:-
info fre 13 september
3 349:- 4 749:-

Sällskapets pris:

6 698:-
info fre 20 september
3 449:- 4 749:-

Sällskapets pris:

6 898:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Kos

» Se alla våra hotell på Kos