Philippion City

3.0

Kos, Grekland

Centralt beläget hotell precis vid strandpromenaden

På Philippion City bor du centralt i Kos Stad med närhet till både strand och stad. Här bor du på ett fräscht hotell precis intill Kos strandpromenad som inbjuder till både trevliga promenader och sköna cykelturer.

Strand

Havet rakt över vägen

Korsa vägen och du kommer till din närmsta strand som består av klappersten och sluttar rätt brant ut mot havet. Varva ner till havets brus från en solstol och svalka dig med ett dopp i turkosblått vatten. För de allra varmaste timmarna finns parasoll att gömma sig under. Blir du törstig eller hungrig finns gott om uteserveringar att välja mellan i närheten av stranden.

Mat & dryck

Förstärkt frukost ingår.

Frukost ingår och serveras på systerhotellet Philippion.

I Kos stad finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du traditionellt grekiskt men även internationellt som mexikanskt och sushi. Nöjeslivet är mer sofistikerat än förr om åren och du dricker drinkar på trevliga loungebarer med skön musik. För de yngre finns bargatan, Nafklirou med många barer och klubbar.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Trevliga dubbelrum med dubbelsäng eller separata sängar. TV, luftkonditionering och säkerhetsbox. Alla rum har balkong. Möjlighet till extrasäng.

Greklands flagga

Kos Stad: Mysiga Kos stad är en kulturell pärla

Kos Stad

Världsvana Kos stad har märkbara spår från historiens alla härskare - riddare, italienare, turkar och många andra har präglat stadens utseende. Här finns läkekonstens fader Hippokrates träd, en stor saluhall omgiven av smala gator och mysiga kaféer men också en turkisk moské. Dagtid samlas man vid stranden och kvällstid är hamnen med sina restauranger, tavernor och folkliv den självklara mötesplatsen.» Läs mer om Kos Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Philippion City

Arlanda
fre 30 augusti fre 20 september
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info fre 30 augusti
2 599:- 4 999:-

Sällskapets pris:

5 198:-
info fre 20 september
4 299:- 5 599:-

Sällskapets pris:

8 598:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Kos

» Se alla våra hotell på Kos