Arlanda

Kos Bay

2.0

Kos, Grekland

Trevligt hotell nära Kos stad

Med lugnt läge mittemot Kos stads nya marina hittar du Kos Bay hotel. Här bor du som vill ha närheten till allt Kos har att erbjuda men ändå inte vill bo mitt i staden. Till stranden promenerar du på några minuter och till centrum av Kos stad på en kvart ungefär, busshållplats för lokalbussen ligger bara hundra meter bort om du tycker det är enklare.

Strand

Behaglig strand med restaurang

Från hotellet har du en kortare promenad till stranden, cirka 350 meter. Direkt till höger om marinan hittar du en mindre sandstrand där du kan koppla av på en solstol under en parasoll och njuta av dagen. Stranden är av sand precis där solstolarna står uppställda men när du kommer ut i vattnet är det stenar så ett par badskor kan vara bra att ha med sig. Blir du hungrig finns en restaurang direkt intill vattenbrynet.

Mat & dryck

Kontinental frukost ingår.

På morgonen dukas frukosten upp i lobbyområdet, här kan du få en kopp kaffe och något gott att äta innan du beger dig ut på utflykt eller går ner på stranden. Hotellets bar är öppen under dagen och serverar dricka och snacks om du blir sugen.

I Kos stad finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du traditionellt grekiskt men även internationellt som mexikanskt och sushi. Nöjeslivet är mer sofistikerat än förr om åren och du dricker drinkar på trevliga loungebarer med skön musik. För de yngre finns bargatan, Nafklirou med många barer och klubbar.

Rum

Greklands flagga

Kos Stad: Mysiga Kos stad är en kulturell pärla

Kos Stad

Världsvana Kos stad har märkbara spår från historiens alla härskare - riddare, italienare, turkar och många andra har präglat stadens utseende. Här finns läkekonstens fader Hippokrates träd, en stor saluhall omgiven av smala gator och mysiga kaféer men också en turkisk moské. Dagtid samlas man vid stranden och kvällstid är hamnen med sina restauranger, tavernor och folkliv den självklara mötesplatsen.» Läs mer om Kos Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kos

» Se alla våra hotell på Kos