Arlanda

Alexandra Beach

3.0

Kos, Grekland

Familjärt boende med närhet till hav och stadspuls

Här bor du med ett bekvämt avstånd till sand- och klapperstensstranden i Psalidi och har cirka två km till allt som Kos Stad har att erbjuda. Luta dig tillbaka i en solstol och njut av vajande palmblad vid hotellets poolområde eller höj pulsen med en omgång tennis. För de mindre barnen finns en separat barnpool och lekpark.

Strand & pool

Stor pool omgiven av grönskande trädgård

På Alexandra Beach kan du koppla av i ett stilrent poolområde omgivet av gröna ytor. Njut av en spännande bok i solstolen eller ta en svalkande simtur i hotellets stora pool. Blir du törstig finns en snackbar i anslutning till poolområdet som serverar drycker och lättare tilltugg. Separat barnpool och lekpark finns.

Koppla av och blicka ut över glimrande hav

Här bor du cirka 100 meter från det glittrande Egeiska havet. Ta ett svalkande dopp, läs en bra bok och kryp in under parasollet under de allra varmaste timmarna. Blir du törstig eller hungrig finns restauranger och barer inom promenadavstånd. Stranden består av klappersten och sluttar rätt brant ut mot havet.

Mat & dryck

Då Alexandra Beach erbjuder både hotellrum och lägenheter passar detta boende bland annat dig som vill laga din egen mat. Vill du prova på traditionell grekisk mat eller andra rätter, finns restauranger och barer i närheten av hotellet. Under dagen går det att köpa drycker och snacks i baren som ligger i anslutning till poolområdet.

I rummen ingår frukostbuffé, i lägenheterna ingår inga måltider men frukostbuffé finns mot tillägg.

Mot tillägg: Frukost.

I Kos stad finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du traditionellt grekiskt men även internationellt som mexikanskt och sushi. Nöjeslivet är mer sofistikerat än förr om åren och du dricker drinkar på trevliga loungebarer med skön musik. För de yngre finns bargatan, Nafklirou med många barer och klubbar.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Varmt inredda rum med två separata sängar eller dubbelsäng. Fräscht badrum med dusch, wc och hårtork. På rummet finns AC och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Alla rum har balkong eller terrass.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Varmt inredda rum med två separata sängar eller dubbelsäng. Fräscht badrum med dusch, wc och hårtork. På rummet finns AC och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Alla rum har balkong eller terrass.

Enrumslägenhet superior, 2 personer

Snygga lägenheter med två separata sängar eller dubbelsäng. Fräscht badrum med badkar/dusch, wc och hårtork. Pentry med kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. På rummet finns AC, TV och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Enrumslägenhet, 2 personer

Lägenhet med två separata sängar eller dubbelsäng. Fräscht badrum med badkar/dusch, wc och hårtork. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning. På rummet finns AC, TV och säkerhetsbox. Möjlighet till en extra säng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Superiorrum, 2‑3 personer

Rymliga rum med två separata sängar eller dubbelsäng. Fräscht badrum med dusch, wc och hårtork. På rummet finns AC, TV, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Alla rum har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet superior, 2‑4 personer

Snygga lägenheter med separat sovrum och kombinerat vardagsrum och kök. Sovrum med två separata sängar eller dubbelsäng. Fräscht badrum med badkar/dusch, wc och hårtork. Pentry med kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. På rummet finns AC, TV och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Lägenhet med separat sovrum och vardagsrum/kök. Sovrum med två separata sängar eller dubbelsäng. Fräscht badrum med badkar/dusch, wc och hårtork. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning. På rummet finns AC, TV och säkerhetsbox. Möjlighet till två extra sängar i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Greklands flagga

Kos Stad: Mysiga Kos stad är en kulturell pärla

Kos Stad

Världsvana Kos stad har märkbara spår från historiens alla härskare - riddare, italienare, turkar och många andra har präglat stadens utseende. Här finns läkekonstens fader Hippokrates träd, en stor saluhall omgiven av smala gator och mysiga kaféer men också en turkisk moské. Dagtid samlas man vid stranden och kvällstid är hamnen med sina restauranger, tavernor och folkliv den självklara mötesplatsen.» Läs mer om Kos Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kos

» Se alla våra hotell på Kos