Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Kos Stad på Kos Grekland

Kos Stad

Mysiga Kos stad är en kulturell pärla

Om Kos Stad

Världsvana Kos stad har märkbara spår från historiens alla härskare - riddare, italienare, turkar och många andra har präglat stadens utseende. Här finns läkekonstens fader Hippokrates träd, en stor saluhall omgiven av smala gator och mysiga kaféer men också en turkisk moské. Dagtid samlas man vid stranden och kvällstid är hamnen med sina restauranger, tavernor och folkliv den självklara mötesplatsen.

Transfertid med buss till Kos Stad ca 35 min

Cykelvänlig med historisk charm och pittoresk hamn

Till Kos stad reser du som vill njuta av sol och bad, stranden är nära var du än bor och vill du ta dig längre bort längs kusten är cykel ett bra färdsätt. Klapperstensstranden i stan breder ut sig på båda sidor om hamnen och norröver längs Lambi beach finns många restauranger och barer. Här njuter du även av historiens vingslag, det finns många arkeologiska lämningar från öns glanstid både i och utanför Kos stad.

Restauranger i Kos Stad

I Kos stad finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du traditionellt grekiskt men även internationellt som mexikanskt och sushi. Nöjeslivet är mer sofistikerat än förr om åren och du dricker drinkar på trevliga loungebarer med skön musik. För de yngre finns bargatan, Nafklirou med många barer och klubbar.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 499:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 17 maj. Del i dubbelrum ekonomi. Alexandra Beach, Kos.

Sök pris och boka

Våra hotell i Kos Stad

Var ligger Kos Stad?

Karta Kos
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!