Angelina

3.0

Korfu, Grekland

Gemytligt boende nära stranden i Sidari

I utkanten av livliga Sidari hittar du detta trevliga hotell med stora rum för hela familjen. Du bor mittemellan två fina stränder som du når på bara några minuters promenad. Vill du hellre njuta av svalkande poolbad så kan du såklart göra det, poolen på hotellet passar både stora och små. Kvällarna spenderar du på bästa sätt i Sidari, ät gott och strosa längs huvudgatan.

Strand & pool

Soliga dagar vid hotellets pool

Trevligt poolområde kantat av palmer och solstolar. Här spenderar du sköna dagar i avkopplande atmosfär. För de mindre barnen finns en avdelad barnpool på kortändad av den stora poolen, här badar de små på säkert djup och du har full koll från solstolen eller poolkanten. Poolbaren ligger nära om du blir sugen på något gott.

Bada bland kärlekspar eller barnfamiljer

En av Korfus mest kända stränder ligger ca 200 meter från hotellet, nämligen Canal d?Amour. Klipporna av sandsten är på naturligt sätt urgröpta av vatten och vind som bildat en kanal av turkost vatten med liten sandstrand. Här solar du på klipporna om du inte får plats på själva stranden. Huvudstranden som är mycket större ligger 250 meter åt andra hållet, här är stranden sandig och långgrund och det finns mer plats åt alla. Restauranger och barer ligger bakom om du blir sugen på något gott.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Intill poolen hittar du restaurang och bar, här äter du gott, både frukost, lunch och middag om du önskar. Poolbaren är öppen hela dagen om du blir sugen på något svalkande att dricka när värmen gör sig påmind. Du kan också beställa något att äta, god mat och bra service får du.

Mot tillägg: Halvpension, Helpension.

I Sidari hittar du gott om restauranger, barer och affärer främst längs huvudvägen men även längs de mindre vägarna. Vid stranden finns många kaféer, barer och restauranger med frikostiga öppettider. Nöjeslivet är varierat med barer, shower, quizkvällar och många pubar som visar fotboll på tv.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rymliga rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. AC, tv och kylskåp. Möjlighet till en extrasäng. Alla rum har balkong med bord och stolar.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Stora rum med separata sovrum, ett med dubbelsäng och det andra med två separata sängar. Bad/dusch och wc. AC, tv, och kylskåp. Alla rum har balkong med bord och stolar.

Greklands flagga

Sidari: Natursköna Sidari aktiverar både stora och små

Sidari

Sidari är en livlig och pittoresk badort på Korfus norra kust. Den tidigare lilla fiskebyn är idag en populär semesterpärla med fina stränder och ett brett utbud av aktiviteter och nöjen. Här hittar du avskilda vikar och ljuvliga promenadstigar längs kusten, stranden Canal d'Amour omgiven av spektakulära sandstensklippor är en av dem. Den populära sandstranden i Sidari bjuder på både vattensporter och bra matställen.» Läs mer om Sidari

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Angelina

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu