Arlanda

Ray

3.5

Korfu, Grekland

Lugn och ro i grönskande Pérama

Hotellet ligger på den östra stranden i Perama Bay, ett naturligt val för dig som önskar lugn och avkoppling. Här kan du njuta av en lugnet vid stranden eller slappa vid någon av hotellet två pooler. Här finns rymliga sovrum och sviter med minimalistisk inredning.

Strand & pool

Två fina pooler

Hotellet har två pooler som ligger intill varandra. Antingen väljer du att slappa vid huvudpoolen eller så gör du samma sak vid infinity-poolen. Oavsett vad du väljer så erbjuds du fin komfort i form av solstolar eller lounge.

Njut vid hotellets strand

Hotellet har sin egen privata strand med bekväma solstolar och parasoller. Den ljusa klapperstensstranden gör att vattnet blir kristallklart och från ovan ser det underbart turkost ut.

Mat & dryck

Kontinental frukost ingår.

Hotellets restaurang erbjuder traditionella grekiska och europeiska rätter. Det enastående panoramautsikten över Joniska havet och restaurangens originella inredning finns inte på menyn men ingår i priset. Ray Hotel Bar är en poollounge där det serveras avslappnad musik och kalla drycker. Drycker och viner, innovativa cocktails och andra törstsläckande drycker kompletteras med en olika aptitretande lättare tilltugg.

Mot tillägg: Halvpension.

I Perama by finns ett mindre utbud tavernor, barer och butiker. 7 km norr om byn ligger Korfu Stad med stort utbud av restauranger, caféer och barer.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum i minimalistisk stil med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av i hopfällbar säng, för vuxen eller barn. Bad/dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, hårtork, och minibar. Alla rum har balkong eller markterrass.

Svit, 2‑3 personer

Sviter i minimalistisk stil med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, hårtork, och minibar. Alla rum har balkong eller markterrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Perama ZIP/Postal code: 49084

Greklands flagga

Perama: Avslappnad by med grönskande omgivning

Perama

Pérama är en kustby som ligger på Korfus idylliska östkust, 8 km söder om Korfu Stad. De är omgiven av gröna böljande kullar som står som vaktposter vid horisonten. Pérama är perfekt för alla smaker. På stranden finns solstolar och parasoller men det finns även utrymme för den som vill ha lite egen avskildhet. Stranden i Pérama utmärkt för en spännande snorklingsession. Lokala invånare kan försöka berätta för dig att Korfu är Ulysses båt - förvandlad till sten ? detta även om en annan holme utanför Korfus västkust också hävdar samma sak.» Läs mer om Perama

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu