Arlanda

The Olivar Suites

5.0

Korfu, Grekland

Lugnt och lyxigt direkt vid stranden

Luxuös arkitektur i jordnära färger och robust miljö är det som sätter sin prägel på hotellet. I en 200 år gammal olivlund, direkt vid stranden och med vidsträckt utsikt över Joniska havet ligger detta unika hotell. Här bor de av våra gäster som har höga krav på lugn och förströelse. Du bor smakfullt i behagliga rum med rogivande design, allt möblerat i eleganta material och med direkt poolaccess.

Strand & pool

Avstressande poolområde inbjuder till bad

Den väl tilltagna poolen inbjuder till svalkande bad och återhämtning i någon av de många solsängarna. I likhet med övriga hotellet är poolområdet designat med jordnära kulörer som utstrålar en harmonisk känsla. Känn njutningen av sol och värme samtidigt som du tar en bit mat och något svalkande från den intilliggande poolbaren. Föredrar du lite mer avskildhet bokar du något av de rum som har poolaccess.

Egen sandstrand vid hotellet

Hotellets egen strand ligger precis nedanför poolen. Här badar du i det klara vattnet för att därefter vila ut på någon av de många solsängarna. Den drygt 200 meter långa sträckta stranden bjuder på grovkornig sand och en milsvid utsikt över Joniska havet.

Mat & dryck

Hotellets restaurang, Flya, fokuserar på läckerheter från Medelhavsområdet och Grekland. Det är också här som du äter din frukost.

Frukostbufé

Längs huvudgatan i Moraitika finns ett stort utbud av restauranger, barer och minimarkets. Även längs stranden som ligger några hundra meter ner från huvudgatan finns kaféer och tavernor.

Rum

Deluxesvit med privat pool, 2‑4 personer

Modernt inredda rum på 60 m² i jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Terrass med privat pool.

Juniorsvit med privat pool, 2 personer

Modernt inredda rum på 40 m² i jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Terrass med privat pool.

Juniorsvit, 2 personer

Modernt inredda rum på 38 m² i jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Balkong.

Svit med privat pool, 2 personer

Modernt inredda rum på 40 m² i jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Terrass med privat pool.

Svit, 2‑3 personer

Modernt inredda rum på 66 m² i jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Balkong eller terrass med havsutsikt.

Greklands flagga

Moraitika: Trivsam badort med avslappnad atmosfär

Moraitika

Moraitika är en gammal fiskeby som vuxit upp till en populär turistort omfamnad av grönskande kullar och silverfärgade olivlundar. Uppe på kullarna ligger den gamla byn med charmiga gamla hus och genuina tavernor. Moraitika och grannbyn Messonghi delas av en flod som mynnar ut i havet och på båda sidor om floden breder den härliga sand- och stenstranden ut sig. Om stranden är lugn så är huvudgatan livligare, här finns restauranger, barer och affärer att utforska.» Läs mer om Moraitika

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu