Arlanda

Ipsos Beach

3.0

Korfu, Grekland

Trivsamt hotell med pool nära nöjen och strand

I en grönskande trädgård med både apelsiner, citroner och silverfärgade olivträd ligger Ipsos Beach. Bara en kort promenad från stranden och med en härlig pool bjuder hotellet på många glada baddagar. Ipsos är en ungdomlig badort där nöjeslivet är vibrant och livligt.

Strand & pool

Soligt poolområde för både små och stora

Det stora poolområdet är en uppskattad oas bland gröna träd och växter. Här spenderar du dagen med härliga bad i poolen och kanske en och annan tupplur i solstolen under en av parasollerna. För de små barnen finns en avskild del av stora poolen så småttingarna kan plaska på tryggt djup. Bord och stolar finns vid baren om du blir sugen på något att dricka i värmen.

Populär strand nära hotellet

Här bor du nära den fina stranden där du njuter av sköna dagar. Solstolar och parasoller finns för din bekvämlighet och längs vägen bakom hittar du restauranger och barer. Stranden är en blandning av sand, grus och stenar som serverar ett kristallklart vatten och svalkar gott. Blir du hungrig har du många alternativ att välja mellan.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

I hotellets restaurang serveras frukost varje morgon för den bästa starten på dagen. Du kan sitta både inne och ute på terrassen. Baren är öppen både dag som kväll om du vill stanna på hotellet.

Ovanför stranden i Ipsos, hela vägen mot nästa ort Pyrgi leder huvudgatan med restauranger och barer. Här får du ditt lystmäte om du tycker nöjeslivet är det viktigaste på semestern. En stor del brittiska pubar, vill du äta mer grekiskt så ta dig upp i byarna ovanför Ipsos. Mataffär finns vid huvudgatan.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Trevliga rum med två separata sängar. Dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng. Alla dubbelrum har balkong.

Familjerum, 2‑4 personer

Trevliga rum med två separata rum, båda med separata sängar. Dusch och wc samt hårtork. AC, tv i ett av rummen, litet kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Bra att veta

Enkelrummen har inte balkong

Greklands flagga

Ipsos: Badort där nöjeslivet står i centrum

Ipsos

Livliga Ipsos ligger vackert framför stranden omgivet av grönskande berg och små grekiska byar. Orten är populär bland yngre med sitt pulserande nattliv och närheten till avkopplande bad. Huvudgatan med barer och restauranger sträcker sig längs med den smala stranden som följer den böjda kustlinjen. Vid hamnen är det lugnare men den ungdomliga atmosfären har satt sin prägel på denna natursköna badort.» Läs mer om Ipsos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu