Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Ipsos på Korfu Grekland

Ipsos

Badort där nöjeslivet står i centrum

Om Ipsos

Livliga Ipsos ligger vackert framför stranden omgivet av grönskande berg och små grekiska byar. Orten är populär bland yngre med sitt pulserande nattliv och närheten till avkopplande bad. Huvudgatan med barer och restauranger sträcker sig längs med den smala stranden som följer den böjda kustlinjen. Vid hamnen är det lugnare men den ungdomliga atmosfären har satt sin prägel på denna natursköna badort.

Transfertid med buss till Ipsos ca 35 min

Restauranger i Ipsos

Ovanför stranden i Ipsos, hela vägen mot nästa ort Pyrgi leder huvudgatan med restauranger och barer. Här får du ditt lystmäte om du tycker nöjeslivet är det viktigaste på semestern. En stor del brittiska pubar, vill du äta mer grekiskt så ta dig upp i byarna ovanför Ipsos. Mataffär finns vid huvudgatan.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 149:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 26 augusti. Del i dubbelrum. Ipsos Beach, Korfu.

Sök pris och boka

Våra hotell i Ipsos

Var ligger Ipsos?

Karta Korfu
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!