Arlanda

Dreams Corfu Resort & Spa

4.0

Korfu, Grekland

Familjens favorit med all inclusive

Här bor du med vackra vyer över havet och bukten. Hotellet är en riktig pärla för barnfamiljer med många aktiviteter och stora ytor. Det inbjudande poolområdet som ligger direkt ovanför stranden lockar till många glada bad för både vuxna och barn. Bo i en charmig bungalow i hotellets sköna trädgård, väljer du till havsutsikt får du det lite extra bra.

Strand & pool

Flera pooler för både stora och små

Direkt ovanför stranden ligger hotellets huvudpool där du kan vara med på olika aktiviteter eller bara slappna av på en solstol med en bra bok. För de små barnen finns en separat barnpool där de kan plaska och busa. Poolrestaurangen serverar lunch och snacks under dagen så du slipper vara hungrig. Högre upp på området ligger hotellets andra poolområde med en härlig lagunformad pool med vattenfall och fontäner. Här finns en bar för snacks och dryck.

Relaxa under bastparasoller

Hotellet har byggt upp en egen strand där du kan njuta av solens strålar på en solstol. Vattnet når du från stegar eller så hoppar du i från kanten. För barnen finns det två mindre stränder på var sida om udden, här kan man vada ut i vattnet och sanden är en blandning av sand och sten. I Gouvia finns en större strand med vattensporter.

All inclusive

Huvudrestaurangen serverar alla måltider i bufféform. Här kan du njuta av dagens första solstrålar vid frukosten med vyer över Govinobukten från terrassen. Kvällarna bjuder på bufféer med olika teman. Vill du prova något annat till middag finns en spännande asiatisk restaurang som är öppen tre dagar i veckan mellan juni och september. Vid poolen nära stranden serveras lunch för den som vill stanna kvar vid solstolen. Här finns också snacks och dryck övriga tider. Fler barer finns både utom- och inomhus.

I Gouvia finns många restauranger med internationellt kök som asiatiskt, italienskt, mexikanskt eller det traditionellt grekiska. Faller lusten på kan du fortsätta kvällen efter middagen på någon av de många musikbarerna som finns. I marinan finns flera restauranger och kaféer med lite lyxigare atmosfär. Kontokali är mindre men även här finns restauranger, bl a en kinesisk, en indisk och grekiskt såklart.

Rum

Bungalow, 2‑4 personer

Rymliga och ljusa rum på 33 m². En skjutdörr delar av rummet till ett separat sovrum med dubbelsäng och ett rum för extrasängar där två personer kan sova. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, vattenkokare och säkerhetsbox. Extrasängar i form av bäddsoffa eller enkelsängar. Alla rum har balkong eller terrass med bord och stolar och utsikt över trädgården.

Mot tillägg: havsutsikt

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rymliga och ljusa rum på 23 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp och säkerhetsbox. Extrasäng i form av enkelsäng. Alla rum har balkong med bord och stolar och utsikt över trädgården.

Mot tillägg: havsutsikt

Familjerum, 2‑4 personer

Trevliga och ljusa rum på 26 m². En skjutdörr delar av rummet till ett separat sovrum med dubbelsäng och ett rum för extrasängar där två personer kan sova. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp och säkerhetsbox. Extrasängar i form av bäddsoffa eller enkelsängar. Alla rum har balkong eller terrass med bord och stolar och utsikt över trädgården.

Familjesvit, 2‑4 personer

Greklands flagga

Gouvia & Kontokali: Populära badorter med stort utbud och nära till Korfu stad

Gouvia & Kontokali

Till populära Gouvia reser du som vill ha ett lite större utbud av restauranger och nöjesliv. Både i Gouvia och Kontokali finns det gott om restauranger och väljer du marinan får du njuta vyn över det glittrande havet och de många lyxbåtarna som ligger där. Stranden i Gouvia är en sten- och grusstrand där den aktive kan prova på olika typer av vattensporter. Ta en promenad från stranden och besök ruinerna av det vackra gamla venetianska båtvarvet i närheten.» Läs mer om Gouvia & Kontokali

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu