Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Gouvia & Kontokali på Korfu Grekland

Gouvia & Kontokali

Populära badorter med stort utbud och nära till Korfu stad

Om Gouvia & Kontokali

Till populära Gouvia reser du som vill ha ett lite större utbud av restauranger och nöjesliv. Både i Gouvia och Kontokali finns det gott om restauranger och väljer du marinan får du njuta vyn över det glittrande havet och de många lyxbåtarna som ligger där. Stranden i Gouvia är en sten- och grusstrand där den aktive kan prova på olika typer av vattensporter. Ta en promenad från stranden och besök ruinerna av det vackra gamla venetianska båtvarvet i närheten.

Transfertid med buss till Gouvia & Kontokali ca 25 min

Restauranger i Gouvia & Kontokali

I Gouvia finns många restauranger med internationellt kök som asiatiskt, italienskt, mexikanskt eller det traditionellt grekiska. Faller lusten på kan du fortsätta kvällen efter middagen på någon av de många musikbarerna som finns. I marinan finns flera restauranger och kaféer med lite lyxigare atmosfär. Kontokali är mindre men även här finns restauranger, bl a en kinesisk, en indisk och grekiskt såklart.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 149:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 19 augusti. Del i enrumslägenhet. Porto Marina, Korfu.

Sök pris och boka

Våra hotell i Gouvia & Kontokali

Var ligger Gouvia & Kontokali?

Karta Korfu
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!