Arlanda

Livadi Nafsika

3.0

Korfu, Grekland

Trevligt hotell med lugnt läge nära badorten Dassia

Lugnt beläget med närhet till badorten Dassia ligger detta trevliga hotell. Här finns ett stort poolområde med solstolar och parasoller och stranden är bara några minuters promenad bort.

Strand & pool

Det stora poolområdet har gott om solstolar och parasoller och är omgärdat av grönska vilket skapar en trevlig atomsfär. Här kan du spendera många lata dagar och för barnen finns en barnpool. Vid poolområdet har hotellet också en bar som serverar läskande drycker.

Några minuters promenad från hotellet ligger stranden i Dassia. Stranden består av sand och sten och det finns solstolar och parasoller till uthyrning. Längs med stranden finns några barer och restauranger.

All inclusive economy

Frukost-, lunch- och middagsbuffe. Läsk, vatten, lokalt vin och juice ingår. Baren är öppen kl. 10.30-23.00 och serverar toast till kl. 18.00. I baren ingår läsk, mineralvatten, glass, kaffe och te samt lokalt vin, ouzo, lokal öl, vissa lokala spritsorter och cocktails. Med all inclusive får du också 25% rabatt på vattensporter vid Elea Beach.

Längs huvudvägen finns flera restauranger, barer och minimarkets. Även stranden kantas av serveringar. För ett större utbud av restauranger och nattliv tar du dig enkelt till grannorten Gouvia.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv och ett minikylskåp. Möjlighet till en extrasäng. Alla rum har balkong eller terrass.

Greklands flagga

Dassia: Charmig badort med lång strand

Dassia

I Dassia är atmosfären avslappnad, här spenderar du dagarna vid den inbjudande stranden som ramas in av serveringarna och de skuggande träden vid promenaden ovanför. Stranden är lång men smal och består av klappersten och sand, precis som de andra stränderna längs östkusten. Vattnet är kristallklart och stranden både barnvänlig och relativt långgrund. Dassia ligger norr om Gouvia där utbudet är större och mer varierat.» Läs mer om Dassia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu