Arlanda

Dassia Beach

2.5

Korfu, Grekland

Enkelt boende med strandläge

Hotellet har ett fantastiskt läge direkt vid havet. Här trivs du som inte har så höga krav på ditt boende mer än att det ska vara nära till stranden - välj ett rum med utsikt! Spendera dagarna på bryggan ute i vattnet parkerad på en solstol och nära en parasoll för lite välbehövlig skugga.

Strand

Stranden utanför dörren

Precis nedanför hotellet ligger den trevliga stranden där du kan slå dig ner på en solstol och läsa en bok till ljudet av vågorna. Hotellet har också en egen brygga ute i vattnet. Stranden består av grovkornig sand blandat med klappersten.

Mat & dryck

Förstärkt frukost ingår.

Restaurangen har uteservering framför havet. Här kan du njuta av goda grekiska rätter medan du njuter av havsutsikten. Lobbybaren är ett trevligt stopp på väg ut på stan.

Mot tillägg: Halvpension.

Längs huvudvägen finns flera restauranger, barer och minimarkets. Även stranden kantas av serveringar. För ett större utbud av restauranger och nattliv tar du dig enkelt till grannorten Gouvia.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Enkla rum på ca 12 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, säkerhetsbox, wifi och kylskåp. Alla rum har balkong.

Mot tillägg: havsutsikt

Greklands flagga

Dassia: Charmig badort med lång strand

Dassia

I Dassia är atmosfären avslappnad, här spenderar du dagarna vid den inbjudande stranden som ramas in av serveringarna och de skuggande träden vid promenaden ovanför. Stranden är lång men smal och består av klappersten och sand, precis som de andra stränderna längs östkusten. Vattnet är kristallklart och stranden både barnvänlig och relativt långgrund. Dassia ligger norr om Gouvia där utbudet är större och mer varierat.» Läs mer om Dassia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu