Arlanda

La Riviera Barbati Seaside

3.5

Korfu, Grekland

Familjefavorit nära stranden i Barbati

Underbart hotell med många små byggnader utspridda över området. De lummiga omgivningarna med bergen som tornar upp sig bakom omger hotellet som ligger direkt framför den fina klapperstensstranden. Här bor du i lägenheter som rymmer hela familjen, vissa med egen pool. För din bekvämlighet finns även restaurang, bar och en inbjudande pool vid strandkanten.

Strand & pool

På första parkett framför det glittrande havet

Det välkomnande poolområdet ligger direkt ovanför stranden. Här njuter du av dagen på en solstol medan familjen leker i poolen. Glada bad varvas med goda drycker från poolbaren. De minsta barnen har en avskild del av vuxenpoolen där de kan bada på ett behagligare djup. Grönskande växtlighet och panoramavyer över hav och strand inger en fridfull känsla.

Långsträckt stenstrand med ljuvligt klart vatten

Barbatis stora fina strand ligger precis nedanför poolområdet och bjuder på ett av Korfus absolut klaraste vatten. Den ljusa klapperstensstranden gör att vattnet blir kristallklart och från ovan ser det underbart turkost ut. Koppla av på en av solstolarna och njut av dagen med salta bad och mycket sol. Beroende på var på hotellområdet du bor är det olika långt till stranden. Blir du hungrig ligger poolbaren på bekvämt avstånd.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

På hotellområdet finns en restaurang där du kan äta specialiteter från det grekiska köket, både till lunch och middag. Vid poolen finns poolbar som serverar dricka och snacks under dagen om du inte vill lämna pool eller strand. Handlar till lägenheten gör du i Barbati dit du promenerar på ett par minuter.

Mot tillägg: Frukost.

Längs huvudvägen i Barbati finns flera restauranger, barer och minimarkets. Även vid stranden finns några tavernor där du kan få något att äta eller dricka.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Hemtrevliga lägenheter på ca 33 m² med dubbelsäng. Dusch och wc samt hårtork. AC, tv, dvd och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kaffe- och tekokare, mikrovågsugn, kylskåp, brödrost och enkel köksutrustning, Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Rummen har markterrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet i etage med privat pool, 4‑5 personer

Hemtrevliga lägenheter i två våningar på ca 75 m² med två sovrum på övre plan. Två badrum med bad eller dusch, wc och hårtork samt tvättmaskin. Kombinerat vardagsrum och kök på bottenvåningen. AC, tv, dvd och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kaffe- och tekokare, mikrovågsugn, kylskåp, brödrost, diskmaskin och enkel köksutrustning, Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Rummen har balkong och markterrass med privat pool och trädgård.

Trerumslägenhet, 4‑5 personer

Hemtrevliga lägenheter på ca 66 m² med två separata sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork samt tvättmaskin. Kombinerat vardagsrum och kök med AC, tv, dvd och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kaffe- och tekokare, mikrovågsugn, kylskåp, brödrost och enkel köksutrustning, Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Rummen har balkong eller terrass med bord och stolar.

Mot tillägg: havsutsikt

Tvårumslägenhet i etage med privat pool, 2‑4 personer

Hemtrevliga lägenheter i två våningar på ca 55 m² med sovrum samt ett badrum på övre plan. Bad/dusch och wc samt hårtork. Kombinerat vardagsrum och kök samt toalett med tvättmaskin på bottenvåningen. AC, tv, dvd och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kaffe- och tekokare, mikrovågsugn, kylskåp, brödrost och enkel köksutrustning, Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa samt hopfällbar säng för en vuxen och ett barn eller två barn 2-11 år. Rummen har balkong och markterrass med privat pool och trädgård.

Tvårumslägenhet i etage, 2‑4 personer

Hemtrevliga lägenheter i två våningar på ca 50 m² med sovrum samt ett badrum på övre plan. Bad/dusch och wc samt hårtork. Kombinerat vardagsrum och kök samt toalett med tvättmaskin på bottenvåningen. AC, tv, dvd och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kaffe- och tekokare, mikrovågsugn, kylskåp, brödrost och enkel köksutrustning, Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa samt hopfällbar säng för en vuxen och ett barn eller två barn 2-11 år. Rummen har balkong eller terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenhet, 2‑3 personer

Hemtrevliga lägenheter på ca 40 m² med separat sovrum med dubbelsäng. Dusch och wc samt hårtork. Kombinerat vardagsrum och kök med AC, tv, dvd och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kaffe- och tekokare, mikrovågsugn, kylskåp, brödrost och enkel köksutrustning, Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Rummen har balkong eller terrass med bord och stolar.

Villa med 2 sovrum, 4‑5 personer

Moderna villor i två våningar på ca 80 m² med två sovrum och två badrum. Badrum med dusch, wc och hårtork samt tvättmaskin. Kombinerat vardagsrum och fullt utrustat kök på bottenvåningen. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Kök med kokplattor, ugn, kaffe- och tekokare, mikrovågsugn, kylskåp, brödrost, diskmaskin och enkel köksutrustning, Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Villorna har trädgård med privat pool på stenlagd terrass med solstolar och havsutsikt.

Greklands flagga

Barbati: Litet och genuint grekiskt med sagolika vyer

Barbati

Vid foten av Korfus högsta berg, Pantokrator, ligger den lilla byn Barbati omgiven av grönskande pinjeträd. Här är atmosfären lugn och fridfull och dagarna spenderas vid den nästan två kilometer långa ljusa klapperstensstranden. Njut av en bedårande utsikt över Korfu stad och Albaniens kust från solstolen eller någon av tavernorna.» Läs mer om Barbati

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu