Arlanda

Mareblue Beach

4.0

Korfu, Grekland

Familjepärla med all inclusive

Här bor du lugnt och avskilt direkt vid sandstranden vid Korfus nordöstra kust. Hotellområdet är stort med en grönskande trädgård och två poolområden. De minsta trivs på stranden där de kan bygga sandslott och plaska i det långgrunda vattnet. För de vuxna finns ett eget poolområde att njuta av när möjligheten ges. Vill du ha ett större utbud av aktiviteter eller shopping så tar du dig enkelt med lokalbuss eller hyrbil till Acharavi eller någon annan ort längs Korfus kust.

Strand & pool

Familjevänlig pool ovanför havet

Direkt ovanför havet ligger hotellets stora poolområde med separat barnpool och en stor poolbar med snacksrestaurang. Här spenderar du lätt dagen på en solstol och barnen kan leka och busa i poolen. Vill du äta lunch här istället för att gå till restaurangen går det utmärkt. Ett mindre poolområde bara för vuxna ligger längre upp mellan hotellbyggnaderna, här är det lugn och ro som gäller och du kan relaxa i den inbyggda jacuzzin.

Härligt strandhäng för stora och små

Hotellet ligger direkt vid havet med sandstränder på var sida om hotellet. Stranden är barnvänlig och långgrund, idealiskt för de små att sitta och plaska i vattenbrynet. Det finns solstolar att koppla av på och vill du aktivera dig finns olika vattensporter. Vid stranden finns ett par lokala tavernor och barer om du vill prova på något utanför hotellets eget utbud.

All inclusive

Här äter du gott i hotellets huvudrestaurang som serverar alla måltider i bufféform. Vill du äta i en lugnare miljö kan du prova à la carte-restaurangen som ligger stämningsfullt med utsikt över bukten. Vid poolen hittar du snackbaren som är öppen under lunchtid för dig som hellre stannar där än går till restaurangen, här finns pizza, pasta och andra lättare rätter. Svalkande drycker eller en kopp kaffe hittar du i någon av hotellets två barer.

I Agios Spiridon finns några få restauranger och barer och en minimarket.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Modernt inredda rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork samt badrock och badtofflor. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Extrasäng i form av bäddbar soffa. Alla rum har balkong med bord och stolar och utsikt över trädgården eller omgivningarna.

Mot tillägg: havsutsikt

Dubbelrum, 2‑3 personer

Bekväma medelhavsinspirerade rum på 28 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Extrasäng i form av bäddbar soffa. Alla rum har balkong med bord och stolar och utsikt över trädgården.

Mot tillägg: havsutsikt

Familjerum, 2‑4 personer

Bekväma och rymliga rum med dubbelsäng eller separata sängar och en våningssäng för barn 2-11 år. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong med bord och stolar och utsikt över trädgården.

Superiorrum, 2‑3 personer

Modernt inredda rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork samt badtofflor. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Extrasäng i form av bäddbar soffa. Alla rum har balkong med bord och stolar och utsikt över trädgården eller omgivningarna.

Svit, 2‑5 personer

Bekväma medelhavsinspirerade sviter på 52 m² med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Vardagsrum med två bäddsoffor med plats för två vuxna eller tre barn 2-11 år. Bad/dusch och wc, hårtork, badrock och tofflor. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong med bord och stolar och utsikt över trädgården.

Greklands flagga

Agios Spiridon: Sandslottsbyggande och lata dagar på stranden

Agios Spiridon

Lilla Agios Spiridon är ett bildskönt guldkorn på norra kusten. Två vackra sandstränder ligger i varsin bukt, båda är barnvänliga och långgrunda. Ca fyra kilometer västerut hittar du de populära badorterna Acharavi och Roda.» Läs mer om Agios Spiridon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu