Arlanda

Louis Ionian Sun

4.0

Korfu, Grekland

Förstklassigt all inclusivehotell direkt på stranden

På detta populära boende bor du bekvämt med den vackra stranden och det klarblå havet utanför dörren. På hotellet ingår all inclusive vilket gör att du kan njuta av sol, bad och utmärkt mat utan att behöva stressa. Hotellet ligger i ett naturskönt område och här trivs du som vill koppla av i rogivande omgivningar.

Strand & pool

Fint poolområde som smälter in i omgivningarna

Hotellets charmiga poolområde är byggt i harmoni med den vackra naturen runt omkring och poolen ser ut att vara en naturlig del av bergsväggen. Här kan du luta dig tillbaka på en solstol i skuggan av ett träd och njuta av den magnifika havsutsikten och den friska havsbrisen. I den stora poolen kan du ta ett svalkande dopp och den separata barnpoolen med vattenrutschkanor bjuder på ändlös underhållning för de minsta familjemedlemmarna. I poolbaren kan du få något gott att dricka under dagen och snacks serveras i strandbaren några steg bort.

Glada bad och kristallklart vatten

Precis nedanför hotellet ligger den natursköna klapperstensstranden som inbjuder till bad. Här kan du läsa en bra bok i skuggan av ett parasoll eller ta på dig mask och snorkel och ge dig ut på upptäcksfärd. Klapperstenen gör att vattnet är extra klart här och det ger dig en känsla av att sväva fram över havsbotten. Den lugna atmosfären här gör stranden idealisk för barnfamiljer som vill plaska i vattenbrynet och för dig som vill koppla av fullständigt under semestern. Tunnel under vägen till stranden.

All inclusive

I hotellets inbjudande bufférestaurang serveras frukost-, lunch och middag. Fem gånger i veckan är det olika temakvällar med allt från italienskt till asiatiskt och grekiskt såklart. Blir du sugen på något gott under dagen serverar strandbaren snacks och i poolbaren kan du få en kall drink. Under kvällen serverar den trevliga lobbybaren dina favoritdrinkar med utsikt över havet. Minimarket finns på hotellet.

Tavernor finns vid kustvägen i Agios Ioannis Peristeron och ett par vid stranden men inte så många. Ett större utbud hittar du söderöver i grannbyn Moraitika.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa och rymliga rum ca 22 m² med dubbelsäng eller separata sängar med möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Badrum med bad/dusch och wc. Säkerhetsbox, wifi, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare samt AC. Alla rum har balkong eller terrass med havsutsikt.

Mot tillägg: havsutsikt

Familjerum, 2‑4 personer

Ljusa och rymliga rum ca 25 m² med dubbelsäng eller separata sängar med möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Badrum med bad/dusch och wc. Säkerhetsbox, wifi, tv. litet kylskåp, kaffe- och tekokare samt AC. Alla rum har balkong eller terrass.

Mot tillägg: havsutsikt

Greklands flagga

Agios Ioannis Peristeron: Här bor du i lugna omgivningar nära det kristallklara vattnet

Agios Ioannis Peristeron

På Korfus östkust direkt vid havet ligger denna stillsamma juvel. Här spenderar du dagen på stranden, en strandremsa med ljus klappersten blandad med sand framför det kristallklara vattnet. Bakom kustvägen reser sig de grönklädda kullarna och ramar in denna fridfulla plats som du delar med de bofasta invånarna.» Läs mer om Agios Ioannis Peristeron

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu