Arlanda

Resor till Agios Georgios Argirades på KorfuGrekland

Skön semesterlunk i Agios Georgios Argirades

Om Agios Georgios Argirades

Byn Agios Georgios Argirades ligger på sydvästra Korfu direkt vid vattnet. Här är atmosfären lugn och tempot långsamt. Dagarna spenderas vid den ljuvliga sandstranden, en av Korfus absolut finaste. Perfekt badort för barnfamiljer och soldyrkare som vill ladda batterierna på bästa sätt. Romantiska solnedgångar och trevliga restaurangbesök är kvällsnöjet i Agios Georgios.

Längs vägen ovanför stranden finns några restauranger, barer och supermarkets. Nöjeslivet är stillsamt och atmosfären avslappnad.

Var ligger Agios Georgios Argirades?

Karta Agios Georgios Argirades

Väder och badtemperaturer

På Korfu råder medelhavsklimat, i maj börjar temperaturen att stiga och når normalt runt 23 grader dagtid med kallare nätter. I juni börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 27 grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt 30 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag. I september börjar det bli svalare med temperaturer runt 25 grader igen. I början av våren och sen höst kan det komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider på hotellen samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Corfu Connect.

Andra resmål på Korfu