Arlanda

Eriva

2.5

Korfu, Grekland

Familjärt lägenhetshotell - alltid med balkong!

Här bor du nära stranden och bara en kort promenad från Acharavis trevliga centrum. Ta med dig kompisarna och spendera en lugn men rolig semester här på Korfus norra kust. Längs stranden som leder hela vägen bort till Roda finns restauranger och kaféer. Ta en skön promenad upp till Acharavis gamla by och prova på det autentiskt grekiska köket.

Strand & pool

Svalkande dopp i poolen

Inramad av hotellbyggnaderna och gröna träd ligger det trevliga poolområdet med populär poolbar. Här spenderar du dagen på en solstol med något läskande att dricka. För barnen finns en avdelad barnsektion av poolen.

Azurblått hav så långt ögat når

En kort promenad från hotellet ligger Acharavis långsträckta strand som vuxit ihop med grannbyn Rodas strand. Direkt nedanför hotellet är det ljus klappersten och stranden är rätt smal. Ta med dig en handduk och slå dig ner där det passar. Vill du hellre ligga bekvämt på en solstol går du en bit längs med stranden så hittar du tavernor och barer vid strandvägen och här kan du hyra solstolar och parasoll.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Poolbaren som ligger vid sidan av poolen serverar frukost, lättare rätter och dryck. Här kan du sitta både utomhus och inomhus. Tv finns.

I Acharavi hittar du gott om restauranger, barer och minimarkets längs huvudvägen. Även längs vägarna som leder ner till stranden finns ställen där du kan få tag i något att äta. Längs stranden finns många kaféer och restauranger som håller hög klass och flera är barnvänliga.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Enkla lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. AC, tv, säkerhetsbox, pentry med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Alla rum har balkong med utsikt över omgivningarna.

Trerumslägenhet, 4 personer

Enkla lägenheter med separata sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. AC, tv, säkerhetsbox, pentry med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa eller enkelsäng. Sovrummen har balkong med utsikt över omgivningarna.

Greklands flagga

Acharavi: Barnvänlig och naturskön badort på norra kusten

Acharavi

På Korfus norra kust ligger byn Acharavi, en populär badort med livlig och trivsam atmosfär. Acharavi har under åren växt ihop med Roda, som tidigare var en liten fiskeby. Idag erbjuder byarna en helt fantastisk strandlinje med blandade avsnitt av sand och sten, här är långgrunt och barnvänligt så en pärla för barnfamiljer. Acharavi stoltserar även med natursköna omgivningar och i bergstrakterna bakom finns en vandringled i världsklass.» Läs mer om Acharavi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu