Arlanda

Sun Villas

4

Kefalonia, Grekland

Eget hus på landet med pool

Här bor du i ett eget hus i området Kefalonia Houses. Barnfamiljer som vill rå om sig själva och kunna komma och gå som de behagar har hittat rätt här. Barnen kan springa i trädgården, den privata poolen lockar med bad och grillplatsen bäddar för goda middagar under sommarens ljumma kvällar. Här blir en lyckad kombo av hemmets bekvämligheter och semester.

Strand & pool

Egen pool i trädgården

Ute i trädgården väntar den privata poolen för svalkande dopp när solen blir för het. Vill du inte ligga på gräset så finns solstolar som du kan sätta ut där det passar för dagen. Bredvid finns pergola med matplats för härliga utemiddagar.

Ta en biltur till stranden

Eftersom hyrbil rekommenderas är det lätt att ta sig runt och utforska stränderna på ön. Den närmaste som är enklast att ta sig till är Avithos Beach. Den är liten och mysig och består mestadels fin sand även om lite större stenar också finns. Det är relativt långgrunt vilket är perfekt för barn som tycker om att bada. Här finns ett par tavernor som passar bra för lunch.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här lagar du dina måltider i det fullt utrustade köket eller varför inte ordna en grillfest.

Ett fåtal tavernor och minimarkets ligger byn Svoronata och en vid stranden Ammes.

Rum

Villa med 1 sovrum, 2 personer

Villan är på två plan och totalt cirka 120 m². På bottenplan ligger köket med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är fullt utrustat och vissa har tvättmaskin. I vardagsrummet finns öppen spis och tv. Här finns också ett sovrum med två separata sängar och en toalett och dusch. På övre våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum. Båda sovrummen har AC, hårtork i badrummet och wifi finns. Sovrummet kan antingen vara på bottenvåningen eller på övre våningen beroende på villan. Balkongen har härlig utsikt över omgivningarna och havet i horisonten.

Villa med 2 sovrum, 4 personer

Villan är på två plan och totalt cirka 140 m². På bottenplan ligger köket med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är fullt utrustat och vissa har tvättmaskin. I vardagsrummet finns öppen spis och tv. Här finns också ett sovrum med två separata sängar och en toalett och dusch. På övre våningen finns ett sovrum och badrum, dubbelsäng eller separata sängar. Båda sovrummen har AC, hårtork finns i badrummet och wifi finns. Balkongen har härlig utsikt över omgivningarna och havet i horisonten.

Villa med 3 sovrum, 6 personer

Villan är på två plan och totalt cirka 180 m². På bottenplan ligger köket med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är fullt utrustat och vissa har tvättmaskin. I vardagsrummet finns öppen spis och tv. Här finns också ett sovrum med två separata sängar och en toalett och dusch. På övre våningen finns två sovrum med varsitt badrum. Ett av sovrummen har dubbelsäng och ett har separata sängar. Alla sovrum har AC, hårtork finns i badrummen och wifi finns. Balkongen har härlig utsikt över omgivningarna och havet i horisonten.

Greklands flagga

Svoronata: Grönt och naturskönt med närhet till Lassi och Argostoli

Svoronata

Här bor du lantligt med en perfekt utgångspunkt för utflykter runt ön och ca 15 minuters bilväg till huvudorten Argostoli. Svoronata bjuder på tre barnvänliga sandstränder med fridfull atmosfär och gott om plats. Här bor du nära olivlundar och färgglada fruktträdgårdar, själva byn är liten med charmiga hus längs trånga gator.» Läs mer om Svoronata

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kefalonia

» Se alla våra hotell på Kefalonia