Arlanda

Apostolata Resort & Spa

4.5

Kefalonia, Grekland

Total avkoppling och vackra vyer

Hotellet ligger på en sluttning med sagolik utsikt över havet. Här trivs par och familjer som vill få full avkoppling på semestern. Det lugna läget ca tre kilometer norr om Skala gör att semesterkänslan infinner sig direkt och du bor bekvämt och stressfritt med all inclusive. Vill du aktivera dig finns en stor pool, gym och tennis.

Strand & pool

Saltvattenpool och spa med jacuzzi

Den stora saltvattenpoolen är omgiven av solstolar med parasoller och bjuder på vilsamma vyer över havet. Varva uppfriskande simturer med lata stunder på solstolen. Barnen har en separat del av poolen där de badar på en grundare del. Den uppvärmda inomhuspoolen hittar du i spaavdelningen där det även finns bastu, jacuzzi och du kan få njuta av en avslappnande massagebehandling när du bäst behöver det.

Klippstrand nedanför hotellet

Den närmaste stranden ligger direkt nedanför hotellet. En promenad nedför sluttningen mynnar ut vid hotellets egen badplats. Här badar du från klippor och det finns några solstolar att koppla av vid. I Skala finns den långa sand- och grusstranden som är både bred, relativt långgrund och barnvänlig. Här spenderar du dagen på en av solstolarna men det finns också vattensporter, butiker och restauranger för omväxling och nöje. Du åker enkelt hit med hotellbussen som går upp till fem gånger om dagen.

All inclusive

I bufférestaurangen Sea Pearl äter du alla måltider i bufféform. Självklart serveras autentiskt grekiska rätter men för variationens skull har hotellet även internationella temakvällar. Här hittar du också stationer där maten tillagas direkt medan du väntar. Vid poolen är restaurangen Zephyros öppen för drycker, snacks och italienskinspirerade rätter. Önskar du en mer intim middagsupplevelse bokar du bord på à la carte-restaurangen Ostrako där hotellets gäster får rabatt och får vackra vyer över havet på köpet. Lobbybar.

Mot tillägg: Ultra All Inclusive. i

I Skala finns många tavernor och kaféer i byn, även minimarkets och bageri. Vid stranden finns ett par snackbarer och tavernor.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fina rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare samt säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla rum har balkong.

Mot tillägg: havsutsikt

Familjerum, 2‑4 personer

Rymliga och fina rum i öppen planlösning med en dubbelsäng och två separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare samt säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Bra att veta

Nivåskillnader inom hotellområdet.

Greklands flagga

Skala: I Skala trivs du på den breda soldränkta stranden

Skala

Skala är mest känt för sin härliga strand som sträcker sig tre kilometer längs den sydöstra kusten och är populär bland barnfamiljer. Från stranden leder en kortare huvudgata genom den charmigt grekiska byn med restauranger, barer och affärer. Bakom dagens Skala i grönskande natur och med vacker utsikt ligger ruinerna av den gamla byn som förstördes i jordbävningen 1953.» Läs mer om Skala

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kefalonia

» Se alla våra hotell på Kefalonia