Arlanda

Miloni

3.0

Kefalonia, Grekland

Charmigt boende med vacker havsutsikt

Här bor du i lummiga omgivningar på en höjd med underbar utsikt över det klarblå havet. I lägenheten kan du laga din egen frukost som du kan avnjuta på din balkong med havsutsikt. Här trivs du som vill bo i lugna omgivningar med en underbar strand och mysiga restauranger på gångavstånd.

Strand

Lång och härlig sandstrand

Endast 600 meter från hotellet ligger stranden i Lourdas med kristallklart vatten, naturskönt omgiven av lummiga bergsväggar. Stranden är lång och idealisk för dig som vill luta dig tillbaka på en solstol i skuggan av ett parasoll med en spännande bok. Strosa längs med vattenbrynet, svalka dig i det klarblå vattnet eller äta något lättare från caféet i närheten.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Det finns goda möjligheter att själv laga mat i lägenheten, vill du grilla finns det en gemensam grillplats i trädgården. Det finns en supermarket i byn Lourdas.

Här i Lourdas finns ett mindre utbud av tavernor och minimarkets främst vid stranden men även högre upp längs gatorna.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Ljusa och rymliga lägenheter med två sängar, pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Bad/dusch och wc. AC, tv. Alla lägenheter har balkong med underbar havsutsikt.

Bra att veta

Transferbussen stannar vid infartsvägen och man får gå sista biten ner och upp. Brant backe upp till hotellet från stranden.

Greklands flagga

Lourdas: I lugna Lourdas bor du nära den långa stranden

Lourdas

Lourdas ligger vackert vid stranden som är en kilometerlång strand med en blandning av sand och grus. Här finns ett mindre utbud av tavernor främst vid stranden men även högre upp längs gatorna. Till Lourdas reser du som söker lugn och ro och gärna spenderar dagen med en bra bok på stranden.» Läs mer om Lourdas

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kefalonia

» Se alla våra hotell på Kefalonia