Arlanda

Christina

3.0

Kefalonia, Grekland

Bo i lägenhet med havet utanför dörren

Direkt vid vattnet i Lourdas ligger detta trevliga lägenhetshotell i lummiga omgivningar. Här bor du i enkla men funktionella lägenheterna med eget kök och utsikt över den blomstrande trädgården. Det optimala boendet för dig som gillar att semestra på egen hand med stranden precis utanför dörren.

Strand

Kilometerlång strand precis nedanför hotellet

Hotellet ligger precis ovanför den vackra stranden som är en av öns längsta. Här kan du slå dig ner på en handduk för att sola eller promenera längs med vattenbrynet. Stranden består av en blandning av sand och grus och lockar till många dopp i det turkosblå vattnet som också är perfekt för snorkling. Promenerar du längs stranden finns matställen att besöka.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här i Lourdas finns ett mindre utbud av tavernor och minimarkets främst vid stranden men även högre upp längs gatorna.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Rymliga lägenheter med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, pentry med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffekokare, brödrost och enkel köksutrustning. AC, wifi, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng. Alla rum har balkong.

Greklands flagga

Lourdas: I lugna Lourdas bor du nära den långa stranden

Lourdas

Lourdas ligger vackert vid stranden som är en kilometerlång strand med en blandning av sand och grus. Här finns ett mindre utbud av tavernor främst vid stranden men även högre upp längs gatorna. Till Lourdas reser du som söker lugn och ro och gärna spenderar dagen med en bra bok på stranden.» Läs mer om Lourdas

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kefalonia

» Se alla våra hotell på Kefalonia