Arlanda

Lorenzo

3.0

Kefalonia, Grekland

Fint mellanklasshotell med ypperligt läge

Här bor du i lummiga omgivningar med stranden och restauranger på bekvämt gångavstånd. I hotellet fin trädgård hittar du svalka under en palm och från poolen har du en magnifik utsikt över det glittrande havet. Hotellet är något äldre men har behållit sin charm, här trivs du som vill bo i ett lugnt område med närhet till Lassi med sina små butiker och mysiga tavernor.

Strand & pool

Stor pool med havsutsikt

I hotellets blomstrande trädgård hittar du det rogivande poolområdet med sin spektakulära utsikt. Här kan du ta dig ett svalkande dopp eller luta dig tillbaka på en solstol och njuta av utsikten. Om du blir sugen på något gott under dagen serverar poolbaren snacks och kalla drinkar.

Vacker sandstrand i lugna omgivningar

Cirka 250 meter från hotellet ligger den fina sandstranden nedanför hotell Mediterranée som omges av klippor och grönska vilket gör stranden till en naturskön pärla. Fler stränder finns på gångavstånd i Lassi. Det kristallklara vattnet inbjuder till bad och barnen kan bygga sandslott i den fina sanden. Här kan du luta dig tillbaka på en solstol med din favoritbok, strosa längs med vattenbrynet och äta en utmärkt lunch på en av de mysiga tavernorna i närheten.

Mat & dryck

Förstärkt frukost ingår.

I hotellets restaurang serveras varje morgon en god frukost och dagtid kan du få snacks och dryck från poolbaren.

Här i Lassi finns restauranger och tavernor längs med huvudvägen. På vägarna ner mot stranden finns också enstaka restauranger. För ett större utbud av restauranger och barer är grannbyn Argostoli att rekommendera. Där håller restaurangerna högre klass och atmosfären är sofistikerad.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Rymliga rum med något äldre inredning med två sängar eller dubbelsäng. Bad/dusch och wc, tv, AC och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Mot tillägg: havsutsikt

Greklands flagga

Lassi: Familjens favorit med barnvänliga stränder och bra utbud

Lassi

Lassi är Kefalonias största och mest populära badort med några av öns bästa sandstränder. De flesta hotellen ligger vid kustlinjen eller på sluttningarna upp från stranden och har en sagolik havsutsikt. Här trivs du som vill njuta av soliga dagar vid de barnvänliga stränderna och ha nära till restauranger och barer i en lagom livlig miljö. Längtar du efter stadsliv finns huvudstaden Argostoli några kilometer bort.» Läs mer om Lassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kefalonia

» Se alla våra hotell på Kefalonia