Arlanda

Irini

3.0

Kefalonia, Grekland

Lugnt läge och havsutsikt

Njut av morgonkaffet på din egen balkong med utsikt över det joniska havet. Hotellet ligger i gröna omgivningar på en höjd i den populära orten Lassi och här trivs du som vill rå om dig själv och semestra i lugn och ro.

Strand

Flera stränder på promenadavstånd

Den närmaste stranden finns nedanför hotell Lassi och det är en relativt liten men fin sandstrand omgiven av klippor och där kan du breda ut din handduk och känna sanden mellan tårna. Det finns två större stränder längre cirka en kilometer bort i Lassi, Makris Gialos och Platis Gialos där det finns solstolar, parasoller och strandbar.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här lagar du dina favoriträtter i pentryt eller så går du ut och äter på någon av Lassis restauranger.

Här i Lassi finns restauranger och tavernor längs med huvudvägen. På vägarna ner mot stranden finns också enstaka restauranger. För ett större utbud av restauranger och barer är grannbyn Argostoli att rekommendera. Där håller restaurangerna högre klass och atmosfären är sofistikerad.

Rum

Tvårumslägenhet, 2‑3 personer

Ljusa lägenheter med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar samt ett kombinerat vardagsrum och kök med bäddsoffa. Lägenheterna har balkong eller terrass med havsutsikt, pentry med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning. Dusch, wc, AC, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa.

Greklands flagga

Lassi: Familjens favorit med barnvänliga stränder och bra utbud

Lassi

Lassi är Kefalonias största och mest populära badort med några av öns bästa sandstränder. De flesta hotellen ligger vid kustlinjen eller på sluttningarna upp från stranden och har en sagolik havsutsikt. Här trivs du som vill njuta av soliga dagar vid de barnvänliga stränderna och ha nära till restauranger och barer i en lagom livlig miljö. Längtar du efter stadsliv finns huvudstaden Argostoli några kilometer bort.» Läs mer om Lassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kefalonia

» Se alla våra hotell på Kefalonia