Arlanda

Andrew

3.0

Kefalonia, Grekland

Underbar utsikt och lugnt läge

Du som önskar koppla av fullständigt på semestern hittar här en pärla i den omtyckta orten Lassi. Från hotellet kan du se solen gå ner på kvällarna och dagtid njuter du av vyerna från poolkanten. Hotellet har en familjär känsla och du känner dig genast som hemma.

Strand & pool

Vilsam pool med vacker utsikt

Kring poolen flyter semesterdagarna i lagom takt på en solstol under en parasoll. Från poolen ser man havet och horisonten tillsammans med topparna på gröna träd vilket bidrar till den sköna semesterkänslan. Det lugna läget gör det enkelt att slappna av och bara vara.

Flera stränder att välja på i Lassi

Lassi bjuder på många stränder så du hittar enkelt din favorit. Den som ligger närmast hotellet ligger nedanför hotell Mediterranée och har solstolar, parasoller och en strandbar som även serverar lättare måltider. Sanden är relativt finkornig men längs kanterna och ute i vattnet finns klippor. De mest kända stränderna i Lassi är annars Makris Gialos och Platis Gialos som ligger lite längre söderut men det finns även fler små stränder att upptäcka.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här lagar du dina måltider själv i pentryt eller så väljer du din favorit från det stora utbudet av restauranger, tavernor och barer i Lassi.

Här i Lassi finns restauranger och tavernor längs med huvudvägen. På vägarna ner mot stranden finns också enstaka restauranger. För ett större utbud av restauranger och barer är grannbyn Argostoli att rekommendera. Där håller restaurangerna högre klass och atmosfären är sofistikerad.

Rum

Enrumslägenhet ekonomi, 2 personer

Lägenhet med separata sängar. Dusch, wc och hårtork. Minikök med kokplatta, vattenkokare, kylskåp, brödrost och enklare köksutrustning. AC, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Liten markterrass med skymd utsikt.

Enrumslägenhet, 2 personer

Fina lägenheter med separata sängar. Dusch, wc och hårtork. Minikök med kokplatta, vattenkokare, kylskåp, brödrost och enklare köksutrustning. AC, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Mot tillägg: havsutsikt

Bra att veta

Transferbussen stannar en bit ifrån hotellet och man går sista biten uppför en backe.

Greklands flagga

Lassi: Familjens favorit med barnvänliga stränder och bra utbud

Lassi

Lassi är Kefalonias största och mest populära badort med några av öns bästa sandstränder. De flesta hotellen ligger vid kustlinjen eller på sluttningarna upp från stranden och har en sagolik havsutsikt. Här trivs du som vill njuta av soliga dagar vid de barnvänliga stränderna och ha nära till restauranger och barer i en lagom livlig miljö. Längtar du efter stadsliv finns huvudstaden Argostoli några kilometer bort.» Läs mer om Lassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kefalonia

» Se alla våra hotell på Kefalonia