Arlanda

Resor till Katelios på KefaloniaGrekland

Fisketavernor och caféliv i lugna Katelios

Om Katelios

Lugna fridfulla Katelios är en pittoresk by på Kefalonias södra kust omgiven av gröna skogar och lantlig miljö. Här trivs barnfamiljer och par som vill njuta av sol och bad och romantiska kvällspromenader på den härliga och fridlysta stranden. Bakom stranden ligger caféer och fisketavernor sida vid sida och du kan njuta härliga måltider i avslappnad stämning.

Bakom stranden i Katelios ligger caféer och fisketavernor sida vid sida och du kan njuta härliga måltider i avslappnad stämning. Minimarket finns också i området.

Var ligger Katelios?

Karta Katelios

Väder och badtemperaturer

På Kefalonia råder medelhavsklimat, i april börjar temperaturen att stiga och når normalt runt 20 grader dagtid med kallare nätter. I maj börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 25 grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt 30 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag. I september börjar det bli svalare med temperaturer runt 25 grader igen. I början av våren och sen höst kan det komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider på hotellen samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter CBR.

Andra resmål på Kefalonia