Arlanda

Resor till Argostoli på Kefalonia

Grekland

Argostoli

Grekisk småstadsatmosfär i livliga Argostoli

Om Argostoli

Argostoli är Kefalonias huvudstad, en året-runt-stad där vardagslivet går sin gilla gång. Här åker fiskebåtarna ut tidig morgon och när de kommer tillbaka samlas jättesköldpaddorna i hamnen för att ta del av fångsten som slängs tillbaka i vattnet. Staden är fylld av mysiga gator och torg där du hittar affärer, restauranger och barer, influenserna från Italien är påtagliga. Stränderna hittar du på andra sidan halvön eller söderut i badorten Lassi.

Transfertid med buss till Argostoli ca 30 min


Restauranger i Argostoli

Argostoli bjuder på en uppsjö av restauranger, barer och caféer framförallt runt torgen och i hamnen. Slå dig ner längs gågatan Lithostratos med en kaffe eller något annat gott att dricka och umgås eller bara kolla på folk. Vid de större stränderna finns tavernor eller barer. Mataffärer finns i staden.

Klimatkompenserad resa
fr. 2 599:-

Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter.

Avresa från Arlanda 21 maj 2022. Del i dubbelrum. Mirabel.

Sök pris och boka

Var ligger Argostoli?

Karta Kefalonia
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!