Arlanda

Iolkos

2.5

Karpathos, Grekland

Omtyckt hotell med centralt läge

Iolkos är ett enkelt men omtyckt hotell med återkommande gäster, beläget på en höjd över Karpathos stad. Här bor du som prioriterar ett centralt läge med närhet till härliga grekiska tavernor, barer och shopping. Starta dagen med frukostbuffén och ett svalkande dopp i poolen. En promenad på mellan fem till tio minuter tar dig till stranden.

Strand & pool

Poolområde med snackbar

Poolområdet lockar till avslappnande stunder, här kan du vila och ladda betterierna. Sträck ut dig på en solstol eller njut av ett svalkande dopp i poolen. När du blir hungrig hittar du både snacks och dryck i poolbaren.

Promenadvänlig strand med flera tavernor

Den fina kilometerlånga stranden Afoti är perfekt för att njuta av promenader i havsbrisen och svalkande dopp i det turkosblå havet. Till stranden, som består av en blandning av sand, grus och sten, är det cirka 400 meter från hotellet. Här kan du vila på en solstol i skuggan av ett parasoll och lyssna till ljudet av vågorna. Längs stranden finns det en rad tavernor med utmärkt grekisk mat att njuta av.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Vid poolområdet finns en snackbar som serverar svalkande drycker och enklare rätter.

Längs hamnpromenaden i Karpathos stad trängs restauraranger och tavernor med små barer och någon enstaka nattklubb. Nöjeslivet är lugnt, här njuter man av den sagolika maten som serveras av de trevliga servitörerna på många av restaurangerna. Du äter både hemlagat grekiskt som internationellt.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Modernt inredda rum på ca 22 m² med två sängar. Dusch, wc och tv. Alla rum har balkong. Vissa rum har möjlighet för upp till två extrasängar i form av ordinarie säng eller tältsäng. Kylskåp mot avgift.

Greklands flagga

Karpathos Stad: Bästa möjliga utgångsläge för en minnesvärd semester

Karpathos Stad

Karpathos stad eller Pigadia som man säger på Karpathos är öns största stad och en perfekt utgångspunkt för att utforska denna strandrika ö. Här bor du nära både stranden och stadslivet, den folkliga hamnen med sina restauranger, tavernor och musikbarer. Atmosfären och stämningen är grekisk och oerhört gästvänlig. Stranden är nästan fyra kilometer lång och sanden en blandning av småsten och sand. Ju längre från stan du kommer ju mer oexploaterad kommer du att uppleva den.» Läs mer om Karpathos Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Karpathos

» Se alla våra hotell på Karpathos