Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Karpathos Stad på Karpathos Grekland

Karpathos Stad

Bästa möjliga utgångsläge för en minnesvärd semester

Om Karpathos Stad

Karpathos stad eller Pigadia som man säger på Karpathos är öns största stad och en perfekt utgångspunkt för att utforska denna strandrika ö. Här bor du nära både stranden och stadslivet, den folkliga hamnen med sina restauranger, tavernor och musikbarer. Atmosfären och stämningen är grekisk och oerhört gästvänlig. Stranden är nästan fyra kilometer lång och sanden en blandning av småsten och sand. Ju längre från stan du kommer ju mer oexploaterad kommer du att uppleva den.

Transfertid med buss till Karpathos Stad ca 30 min

Restauranger i Karpathos Stad

Längs hamnpromenaden i Karpathos stad trängs restauraranger och tavernor med små barer och någon enstaka nattklubb. Nöjeslivet är lugnt, här njuter man av den sagolika maten som serveras av de trevliga servitörerna på många av restaurangerna. Du äter både hemlagat grekiskt som internationellt.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 649:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda torsdag 8 juni. Del i dubbelrum. Iolkos, Karpathos.

Sök pris och boka

Våra hotell i Karpathos Stad

Var ligger Karpathos Stad?

Karta Karpathos
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!