Arlanda

Royal

4.0

Halkidiki, Grekland

Familjevänligt lägenhetshotell med pool

Familjer av alla storlekar ryms här och trivs medan de leker i poolen. Andra aktiviteter att spendera dagarna på här är bordtennis, minigolf eller så kan man gå ner till stranden. Restaurang och poolbar jagar bort hungern hela semestern.

Strand & pool

Pool och poolbar

Poolområdet är rymligt och här finns både parasoller och solstolar. För barnen finns en liten lekplats om det behövs variation. Snackbaren bredvid poolen ser till att servera drycker och måltider när du känner hungern krypa fram.

Fin sandstrand på promenadavstånd

Till den härliga stranden är det 350 meter och väg måste korsas för att komma dit. Sanden är en blandning av ljus fin- och grovkorning sand och stranden är relativt lång. Vattnet är klart och det finns solstolar att hyra.

All inclusive economy

I restaurangen serveras alla måltider i bufféform.

I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar.

Rum

Deluxe studio, 2‑3 personer

Moderna lägenheter på ca 28-30 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Alla lägenheter är individuellt inredda. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enklare köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla lägenheter har balkong.

Enrumslägenhet ekonomi, 2 personer

Enklare och något mindre lägenheter på ca 28 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enklare köksutrustning. Alla lägenheter har balkong.

Juniorsvit med privat pool, 2 personer

Moderna juniorsviter på ca 28-30 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Nespresso kaffemaskin, vattenkokare och kylskåp. Alla juniorsviter har terrass med privat pool.

Svit med 2 sovrum, 4‑5 personer

Stora och moderna sviter ca 60 m² med två sovrum och kombinerat kök och vardagsrum. I ena sovrummet finns dubbelsäng och det andra två separata sängar samt möjlighet till extrasäng för barn 2-11 år i form av bäddfåtölj. Separat kökdel med kokplattor, vattenkokare, Nespresso kaffemaskin, kylskåp och enklare köksutrustning. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Alla lägenheter har två balkonger med poolutsikt.

Svit med privat pool, 2‑4 personer

Moderna sviter på ca 40 m² med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Kombinerat vardagsrum och kök med möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Nespresso kaffemaskin, vattenkokare och kylskåp. Alla sviter har terrass med privat pool.

Tvårumslägenhet superior, 2‑4 personer

Funktionella lägenheter på ca 40 m² med sovrum och kombinerat kök och vardagsrum. I sovrummet finns dubbelsäng eller två separata sängar. I vardagsrumsdelen finns möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. Pentry med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enklare köksutrustning. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, och säkerhetsbox. Alla lägenheter har balkong.

Bra att veta

Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63085. Street: Polychrono.

Greklands flagga

Kassandra: Ljuvliga stränder där vattnet skiftar i många blå nyanser

Kassandra

Kassandra är den västligaste av de tre halvöarna och den mest populära. Här ligger badorterna som ett pärlband längs kusten och du hittar både underbara sandstränder och stenstränder. I söder ligger den lilla byn Paliouri med ljuvlig sandstrand som under sommaren är välbesökt. Närmaste stad är Pefkochori, här finns en palmprydd strandpromenad längs den grovkorniga stranden som är kantad av restauranger och caféer.» Läs mer om Kassandra

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Halkidiki

» Se alla våra hotell i Halkidiki