Arlanda

Medusa

3.0

Halkidiki, Grekland

Rofylld atmosfär i mysiga Kriopigi

Här trivs familjer och par som uppskattar att kunna variera sin semester och både kunna sola, bada i havet och poolen och samtidigt ha närhet till restauranger och butiker. Byn Kriopigi är charmigt grekisk och stranden lockar med sitt kristallklara vatten.

Strand & pool

Pool och barnpool

Hotellets två byggnader kantar in den rymliga poolen och några av rummen har utsikt hitåt. Här ligger du på en solstol medan barnen plaskar i barnpoolen. Snackbaren håller hungern i schack tills solen går ner.

Sandstrand med taverna

Till stranden promenerar du cirka 600 meter, nerför en backe. Sanden är finkorning med lite småstenar, vattnet är klart och både barn och vuxna trivs. Det finns solstolar och parasoller att hyra och en taverna serverar härlig grekisk mat när du blir hungrig.

Mat & dryck

Efter frukost blir matsalen en snackbar som serverar enklare rätter under dagen. Mataffärer finns i byn på gångavstånd.

I dubbelrummen ingår frukostbuffé. För lägenheterna ingår inga måltider men det går att köpa till frukostbuffé mot tillägg.

Mot tillägg: Frukostbuffé.

I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Funktionellt inredda rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng eller enkelsäng. Dusch och wc samt hårtork. AC, tv, kylskåp och wifi. Alla rum har balkong med bord och stolar, vissa på bottenvåningen.

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Funktionellt inredda rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till upp till två extrasängar i form av hopfällbar säng eller enkelsängar. Dusch och wc samt hårtork. AC, tv och wifi. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning.

Större enrumslägenhet, 4 personer

Funktionellt inredda rum med en dubbelsäng och två separata sängar. En låg vägg skiljer dubbelsängen från de två enkelsängarna. Dusch och wc samt hårtork. AC, tv och wifi. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning.

Bra att veta

Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63077. Street: Kriopigi.

Greklands flagga

Kassandra: Ljuvliga stränder där vattnet skiftar i många blå nyanser

Kassandra

Kassandra är den västligaste av de tre halvöarna och den mest populära. Här ligger badorterna som ett pärlband längs kusten och du hittar både underbara sandstränder och stenstränder. I söder ligger den lilla byn Paliouri med ljuvlig sandstrand som under sommaren är välbesökt. Närmaste stad är Pefkochori, här finns en palmprydd strandpromenad längs den grovkorniga stranden som är kantad av restauranger och caféer.» Läs mer om Kassandra

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Halkidiki

» Se alla våra hotell i Halkidiki