Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Kassandra i Halkidiki Grekland

Kassandra

Ljuvliga stränder där vattnet skiftar i många blå nyanser

Om Kassandra

Kassandra är den västligaste av de tre halvöarna och den mest populära. Här ligger badorterna som ett pärlband längs kusten och du hittar både underbara sandstränder och stenstränder. I söder ligger den lilla byn Paliouri med ljuvlig sandstrand som under sommaren är välbesökt. Närmaste stad är Pefkochori, här finns en palmprydd strandpromenad längs den grovkorniga stranden som är kantad av restauranger och caféer.

Transfertid med buss till Kassandra ca 35 min-1h 50 min

Bekväma badorter och mysiga byar

Hanioti är den största badorten längs kusten, här bor du på bekväma hotell och den grovkorniga stranden är både fullspäckad och folklig under högsommaren. I lilla Polychrono är det mer stillsamt och du kan njuta av sköna kvällspromenader längs strandpromenaden. Kriopigi är charmigt grekiskt, här dominerar den genuina atmosfären och stranden är sandig med lite småstenar som gör vattnet kristallklart.

Kassandra bjuder på variation

Kallithea är för dig som vill varva sol och bad med ett livligt nöjesliv, här vilar du upp dig på stranden för att hänga med i det pulserande nattlivet senare på kvällen. Afitos är lugnt och mysigt med kullerstensgator och vacker utsikt. Stranden har partier av ljuvlig sand, grus och stora stenar. Där halvön går ihop med fastlandet ligger Nea Moudania med en av landets största fiskehamnar och ett grekiskt vardagsliv. Sandstranden ligger strax utanför staden och är härlig och långsträckt.

Restauranger på Kassandra

I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 949:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 18 maj. Del i enrumslägenhet. Medusa, Halkidiki.

Sök pris och boka

Våra hotell på Kassandra

Var ligger Kassandra?

Karta Halkidiki
Airtours service

Airtours lokala representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Dolphin.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!