Arlanda

Blue Lagoon Princess

5

Halkidiki, Grekland

En semesterdröm i vitt

Hit hittar barnfamiljer och par som unnar sig en semesterupplevelse utöver det vanliga. Elegant lyx kännetecknar hotellet och du som kommer hit får njuta av en semester i första klass med ombonade rum, välsmakande mat och lata dagar vid pool och strand.

Strand & pool

Imponerade poolområde för lata dagar

Du kan få svårt att välja en favorit bland de många poolerna på hotellet. Barnens älskling är garanterat den med rutschkana och lekbåt medan vuxna även kan välja att sitta i jacuzzin, bastun eller unna sig en massage. Gym och tennis lockar dig som vill ha en aktiv semester.

Kristallklart vatten lockar

Den långa stranden tar vid där hotellområdet slutar och här doppar du tårna i det salta vattnet när du inte ligger på en solstol och kopplar av. Sanden är en mix av sand och grus och strandbaren finns nära till hands och serverar svalkade drycker.

All inclusive

Alla smaker hittar sitt när det gäller maten. Huvudrestaurangen dukar upp fina bufféer och där väljer du om du vill sitta inne eller ute. Den som föredrar grekiska klassiker äter på tavernan och grillfrälsta får sitt på utomhusrestaurangen nära havet. Smaskigt snacks som till exempel våfflor och glass serveras i små torgbutiker och törsten släcks antingen vid poolen eller inomhus i någon av barerna.

Enstaka matställen finns vid stranden i Kalives och inne i staden. Mataffärer finns vid huvudvägen.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Smakfulla rum på cirka 30 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa för ett barn, 0-11 år, eller en vuxen. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Mot tillägg: delvis havsutsikt

Familjerum med direkt pool access, 2‑4 personer

Smakfulla rum på cirka 37 m² med två sovrum med skiljedörr. I det ena rummet finns dubbelsäng och i det andra en våningssäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har terrass direkt ut till poolen. Rummet tar tre vuxna och ett barn 2-11 år eller två vuxna och två barn 2-11 år.

Familjerum, 2‑4 personer

Smakfulla rum på cirka 37 m² med två sovrum med skiljedörr. I det ena rummet finns dubbelsäng och i det andra en våningssäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass. Rummet tar tre vuxna och ett barn 2-11 år eller två vuxna och två barn 2-11 år.

Mot tillägg: havsutsikt

Juniorsvit med direkt pool access, 2‑4 personer

Smakfulla rum på cirka 45 m² med separat sovrum och vardagsrumsdel. I sovrummet finns dubbelsäng eller separata sängar och i vardagsrumsdelen finns möjlighet till extrabädd för en vuxen eller två barn, 0-11 år, i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har terrass direkt ut till poolen.

Juniorsvit med privat pool, 2‑4 personer

Smakfulla rum på cirka 45 m² med separat sovrum och vardagsrumsdel. I sovrummet finns dubbelsäng eller separata sängar och i vardagsrumsdelen finns möjlighet till extrabädd för en vuxen eller två barn, 0-11 år, i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har terrass direkt ut till den egna poolen.

Juniorsvit, 2‑4 personer

Smakfulla rum på cirka 45 m² med separat sovrum och vardagsrumsdel. I sovrummet finns dubbelsäng eller separata sängar och i vardagsrumsdelen finns möjlighet till extrabädd för en vuxen eller två barn, 0-11 år, i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Svit, 2‑5 personer

Smakfulla rum på cirka 53 m² med separat sovrum och vardagsrum. I sovrummet finns dubbelsäng eller separata sängar och i vardagsrumsdelen finns möjlighet till extrabädd för en vuxen eller tre barn, 2-11 år, i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63100. Street: Kalyves. Inomhuspoolen är uppvärmd i maj och oktober.

Greklands flagga

Kalives: Här bor du på första parkett framför havet

Kalives

I Kalives finns den genuint grekiska atmosfären bevarad, här är orört och lantligt. Det öppna landskapet bjuder på stora olivodlingar och gröna slätter. Staden ligger fint i bukten mellan Kassandra och Sithonia och stranden är långsträckt och bred. Här njuter du av mjuk finkornig sandstrand, vissa delar är stenigare och kristallklart vatten.» Läs mer om Kalives

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Halkidiki

» Se alla våra hotell i Halkidiki